GORDAN PETRIĆ OTVORIO DUŠU: "Derbi je posebna emocija, želeo sam da povedem navijanje!"

Autor:

Sport

18.11.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana je otvorio dušu i izneo neke vrlo zanimljive komentare.

GORDAN PETRIĆ OTVORIO DUŠU: "Derbi je posebna emocija, želeo sam da povedem navijanje!"

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Gost Partizanovog podkasta ove nedelje je bio Gordan Petrić. Šef stručnog štaba crno-belih je govorio o raznim sportskim, ali i filozofskim pitanjima vezanim za Partizan.

Na početku razgovora osvrnuo se na prve utakmice na kojima je vodio crno-bele te otkrio i neke, javnosti nepoznate, situacije i dešavanja.


- Kada su nam rekli na Malti da nećemo moći da treniramo na glavnom terenu dan pred utakmicu, znao sam da, ako unesem nervozu među igrače, možemo samo da izgubimo. U svakoj situaciji, pa i takvoj, pokušavam da pronađem nešto pozitivno. Uvek se pripremam na sve moguće, pa i negativne situacije koje se mogu desiti pre, za vreme i posle utakmice -  istakao je Petrić.

Foto: Starsport

Gordan Petrić je u avgustu stigao u Partizan

On se zatim i osvrnuo na instituciju srpskog fudbala, zvanu "večiti derbi".


- Želeo sam da na derbiju, pre utakmice, dođem do sredine terena i započnem Partizanovu pesmu. Krenuo sam ka centru, ali su me saradnici, ipak, odvukli ka klupi kraj koje sam iz sveg srca pevao Partizanovu himnu! Jednostavno, u derbiju su emocije posebne - otvorio je dušu šef struke crno-belih.

Foto: Starsport

Partizan će u februaru igrati dvomeč sa Šerifom

Za kraj, posebno je istakao koji su ciljevi u Evropi i šta bi, po njegovom mišljenju, predstavljalo istorijski uspeh.


- Šerif je vrlo dobra ekipa, ali i ekipa sa kojom možemo da igramo. Cilj je da prođemo Šerif, ali i sledeće spenike gde nas takođe čekaju „jake“ ekipe. Ipak, četvrtfinale samo po sebi ne donosi ništa korisno – ni klubu, ni igračima, ni meni kao treneru. Ono što želim je da Partizan dođe do finala i tamo ispiše istoriju! To bi me ispunilo i kao čoveka i kao trenera -  zaključio je Petrić.

Partizan i Petrića trenutno čeka zimska pauza, a nakon toga se nastavljaju takmičenja u Superligi Srbije i Ligi konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading