PETRIĆ PROGOVORIO O SUDIJAMA: "Čekali su da se završi utakmica u Nišu, verovatno im je bilo interesantno!"

Autor:

Sport

24.10.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura se podigla oko utakmice Partizana i Javora, koja je završena rezulatom 3:3.

PETRIĆ PROGOVORIO O SUDIJAMA: "Čekali su da se završi utakmica u Nišu, verovatno im je bilo interesantno!"

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Partizan je imao vođstvo od 3:1, međutim ni to mu nije bilo dovoljno da ubeleži trijumf na stadionu u Humskoj.

Penal Gigića, a onda i odličan udarac glavom Gojkovića, šokirali su sve navijače crno-belih, a epilog utakmice je povećana bodovna razlika glavnog rivala, pošto Crvena zvezda trenutno ima sedam bodova prednosti.

Svoje viđenje utakmice je ponovo dao Gordan Petrić, koji je pričao i o sudijama, ali i o tome da li je pobeda Zvezde poremetila njegove fudbalere.

Nije, sigurno. Možda jeste što sudije nisu ni krenule, čekale su da se završi utakmica u Nišu, verovatno im je bilo interesantno u tom trenutku. Nije se odrazilo na igrače, imali smo 3:1, primili golove iz penala i kontre. Ima dosta da se igra. Biće ovakvih utakmica i sa jedne i sa druge strane. Što pre završimo do 13. novembra, bez ovako stresnih situacija i povreda, bolje za nas - rekao je Petrić.

Republika

Foto: Starsport

Trenutak kada Gigić smanjuje na 3:2

Petrić žali za propuštenim prilikama svojih fudbalera koje su mogle mnogo ranije da reše meč.

Imali smo bar dve zrele šanse da postignemo još koji gol, nije se desilo. Nismo realizovali prilike, ali se osetio umor kod bočnih igrača. Andrade se povredio, onda smo morali da promenimo i na terenu su se pojavila njih dvojica.

Trener Partizana je pričao i o promašenim šansama Rikarda, koje su sve češće u poslednje vreme.

- Imao je i protiv Napretka i sad sa Javorom nekoliko šansi, mogao je i morao da postigne gol. Špicevi nekad uđu u period kad ne daju golove, ali je bio svež. Dosta utakmica su momci odigrali, sad su se sve ekipe „namestile“, nisam to mogao da prepostavim, ali nismo „zatvorili“ utakmicu. Dali su momci maksimum, to je u nedelju bilo dovoljno za 3:3 i nemam šta da im zamerim. Napominjao sam i ranije da sve može da se sruši za sedam dana, a zašto je taj osećaj? Verovatno zbog velikog broja utakmica - zaključio je strateg crno-belih.

Priliku za popravni Partizan će imati već u četvrtak, kada će u Nici gostovati u 5. kolu Lige konferencija. Za vikend ih čeka utakmica u prvenstvu protiv Radničkog iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading