ŠPANAC RASPALIO VATRU: Da li je Đoković predmet NAJVEĆE NEPRAVDE ikada?

Autor:

Sport

24.10.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole više nije na vrhu, na tron zaseo "vunderkind" sa Pirineja.

ŠPANAC RASPALIO VATRU: Da li je Đoković predmet NAJVEĆE NEPRAVDE ikada?

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaras i Novak Đoković

Bivši španski teniser Huan Karlos Ferero dotakao se pitanja da li je Karlos Alkaras zaslužio prvo mesto na ATP listi.

Mnogi su mišljenja da je Novak Đoković predmet nepravde, budući da je onemogućen da nastupi na dva Grend slema (Australijan Open, US Open), kao i na brojnim turnirima iz Masters serije.

Normalno je što neki ljudi misle da Karlos nije zaslužio to mesto, jer je istina da Đoković nije igrao na dva Grend slema i mogao je još da ih osvoji, ali to nikada nećemo znati - rekao je Ferero i nastavio:

 

 

Na kraju dana, mislim da je on ipak zaslužio prvo mesto jer je pobedio na skoro svakom meču ove godine. Mislim da je imao veoma uspešnu godinu. Morate da poštujete sva mišljenja, ali ja mislim da je zasluženo - zaključio je Španac, očigledno rešen da odbrani svog sunarodnika sa Pirineja.

Nole je, sa druge strane, sklupo platio odluku da ne primi vakcinu protiv koronavirusa, a na pomolu je nova saga oko igranja u Melburnu i ulaska u Australiju, nakon januarske deportacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading