NOVAK ODUVAO ŠPANCA! Novinar postavio NEUMESNO pitanje, Đokovićev DŽENTLMENSKI odgovor ODJEKNUO je Pirinejima!

Autor:

Sport

26.09.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bez dlake na jeziku.

NOVAK ODUVAO ŠPANCA! Novinar postavio NEUMESNO pitanje, Đokovićev DŽENTLMENSKI odgovor ODJEKNUO je Pirinejima!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković govorio je tokom Lejver kupa o rivalitetu sa Rodžerom Federerom, ali i španskim teniserima, budući da je Srbina sačekalo jedno iznenadno pitanje od novinara sa Pirineja. 

Mislim da je ovo bilo nekoliko emotivnih dana, zbog Rodžerovog zbogom i osećali smo sjajnu energiju njegovog oproštaja. On je jedan od osnivača Lejver kupa, tako da mislim da je to bio sjajan način da se oprosti od tenisa. Ovo je jedinstveno takmičenje, zabavljamo se zajedno. Jako sam srećan što sam bio deo Tima Evrope. Izgubili smo nažalost, ali mislim da je ovo bila fantastična nedelja koju ću dugo pamtiti - ispričao je Nole, koji je potom upitan da li je Karlos Alkaras sada njegov najveći protivnik.

Srbin je predstavniku španskih medija odgovorio na džentlmenski način, poštujući veličinu Rafaela Nadala, osvajača 22 Grend slem titule.

Pa... Nadal je još uvek tu. Zar ne? Očigledno, to je i dalje Rafa, dok god on igra, on je moj najveći rival - podvukao je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading