STREPNJA ZA GROBARE: Partizan na zimu ostaje bez KLJUČNOG igrača?

Autor:

Sport

19.10.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre igre Partizanovog stranca nisu ostale nezapažene.

STREPNJA ZA GROBARE: Partizan na zimu ostaje bez KLJUČNOG igrača?

Foto: FK Partizan

Fuseni Dijabate je jedan od igrača koji je preokrenuo sezonu crno-belih. Stigao je u Humsku iz turskog Giresuna i odmah postao jedan od ljubitelja navijača.

Na 20 utakmica u crno-belom dresu, Dijabate je postigao pet golova, a uz to ima i osam asistencija. Posebno je impresivan u Ligi konferencija, gde je postigao četiri gola na četiri meča, pa je jedan od najboljih strelaca tog takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Dijabate u dresu Partizana

Njegove partije nisu prošle neopaženo, pa je Dijabate već na radaru brojnih ekipa.

Ako dođe ponuda za Dijabatea, navijači moraju da znaju, imate dve strane, za i protiv. Kad saberete sve šta dobijate, jer morate da plaćate i igrače i radnu zajednicu... Ja ne znam koliki je Partizanov budžet ali je jasno da se mora obezbediti ogromna suma novca - izjavio je Petrić u emisiji "Oko" na RTS-u.

Trener trenutno trećeplasirane ekipe u Superligi Srbije je otkrio ko je najzaslužniji za dolazak Dijabatea u Humsku.

- Iliev je pogodio sa dosta igrača, sve što se tiče stranaca je njegova zasluga i zasluga Rusmira kao glavnog skauta i Ivice Kralja koji je doskora bio na čelu skauting službe. Dakle, ta grupa Iliev, Kralj i Rusmir je našla Dijabatea. Ali, bilo je i ranije kvalitetnih stranaca, Leonardo, Rikardo, Natho... - dodao je strateg Partizana.

Krilo iz Malija trenutno vredi 2.7 miliona evra, a videćemo kolike pare će Partizan dobiti za njega, ako odluče da ga prodaju. Novu priliku da zasija, Dijabate će imati već sutra, kada crno-beli dočekuju Napredak na svom terenu od 16:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading