VELJA NEVOLJA I MARKO MILJKOVIĆ STIGLI U SPECIJALNI SUD! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.10.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu u 9.30 sati očekuje se nastavak suđenja organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Maria Miljkovića, čiji se pripadnici potrvđenom optužnicom terete za sedam ubistvava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Ispred suda rasporedjeni stražari, specijalci i žandarmerija.

Policajci pod punom "ratnom" opremom obezbeđivali su saobraćaj, dok je kolonu nadzirao i kombi sa pripadnicima policije koji su naoružani puškama.

Sudjenje klanu Belivuk koje je u ponedeljak zvanično počelo u Specihalnom sudu u Beogradu, kako se i ročekivalo mahinacijama vodje klana Veljka Belivuka, danas će se nastaviti.

Prvi za govornicu izlazi Belivukov najprisniji saradnik Marko Miljković Mesar i on trenutno u pritvorskoj ćeliji sprema govor listajući hrpe papira na kojima piše besmislice u nameri da skrene paznju javnosti sa sedam ubistava za koja je klan optužen, kao i za mnogo drugih zločina za koje odgovara 32 okrivljena lica. 

Posle Mesarovog,  nema sumnje da će biti teatralnog nastupa, očekuje se da odbrane iznesu ostali okrivljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading