"ANĐELKI NIŠTA NIJE SVETO" Izigrani bivši muž Anđelke Prpić besan kao ris, neće NI DA ČUJE za nju i svog najboljeg prijatelja, s kojim je glumica ZATRUDNELA!

Autor:

Zabava

28.12.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Anđelka Prpić u drugom stanju sa najboljim drugom svog bivšeg muža, Darija Prpića.

"ANĐELKI NIŠTA NIJE SVETO" Izigrani bivši muž Anđelke Prpić besan kao ris, neće NI DA ČUJE za nju i svog najboljeg prijatelja, s kojim je glumica ZATRUDNELA!

Foto: E Stock, Youtube

Dario Prpić kaže da njegovoj bivšoj supruzi Anđelki ništa nije sveto! Poznati ugostitelj je ljut na glumicu jer je krila da je u vezi sa njegovim prijateljem Markom Žugičem. Darija je, naime, pogodilo to što su mnogi pre njega saznali sa kim je zatrudnela.

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kaže Dario.

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka i Dario Prpić

On nije želeo detaljnije da priča o svom bivšem drugu i ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.

 

- Želim da se stavi tačka o ovoj temi! Nije mi bila namera da šalom: "Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - priča Dario za Informer.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario Prpić

Da je i on krenuo dalje, govori i činjenica da je posle razvoda od Anđelke uplovio u vezu sa Anom Pavlović, koju je nedavno verio, o čemu je Republika već pisala. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i od tada se ne razdvajaju. To pokazuju i fotografije koje Dario često postavlja na društvene mreže, gde njih dvoje zajedno poziraju. Prpić planira da se oženi atraktivnom crnkom, koja iz prvog braka ima sina, baš kao i Prpić. On je sa Anđelkom dobio Jakšu.

Dario i Ana već neko vreme žive zajedno, a uskoro će pod istim krovom biti i Anđelka i Marko. Glumica je u petom mesecu trudnoće i uveliko pravi planove za useljenje u zajednički stan. Par je čekao sa ovom odlukom mesecima, pošto su krili vezu od porodice i prijatelja.

Republika

Foto: E stock Ivan Dobričić

Dario Prpić i Marko Žugić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading