"PREPODOBNA GOSPOĐO, OTVARAM TI VRATA ZADRUGE" Marko Đedović uništio Anđelku Prpić zbog trudnoće sa NESUĐENIM KUMOM

Autor:

Zabava

27.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović žestoko je potkačio Anđelku Prpić zbog saznanja da je glumica u drugom stanju sa najboljim drugom svog bivšeg muža.

"PREPODOBNA GOSPOĐO, OTVARAM TI VRATA ZADRUGE" Marko Đedović uništio Anđelku Prpić zbog trudnoće sa NESUĐENIM KUMOM

Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs, Nikola Mutic

Glumica Anđelka Prpić danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je trudna sa najboljim prijateljem svog bivšeg supruga, Darija Prpića.

Aktuelnu aferu prokomentarisao je i Marko Đedović, koji je u svom prepoznatljivom stilu analizirao novonastalu situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

- Čitam naslov "Kolege podržale Anđelku Prpić". Davno ja rekoh da "kulturna" elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji - započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marko Đedović žestoko osudio Anđelku Prpić

- Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u "Zadruzi", koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali k*rvanje sa venčanim kumom - nastavlja Marko.

Đedović kaže da je Anđelka kao stvorena za "Zadrugu".

- Prepodobna gospođo Prpić, za vrata "Zadruge" ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za "kulturnu" elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav - poručio je Đedović glumici.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Anđela Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža

Podsetimo, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svedoka na svadbi bio upravo njen novi partner, Marko Žugić, sa kojim čeka dete. Par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi. Zajedno imaju sina Jakšu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
erytg

27.12.2022 17:53

kakvo govno od coveka.

Vizionar

27.12.2022 21:10

Zasto ljudima smeta njena trudnoca? Hvala Bogu da se deca radjaju i to bi trebalo sve da raduje a ne da se na ovakav nacin neko obraca buducoj mami. Da Djedovic nije ljubomoran na nesudjenog kuma?

Irena

28.12.2022 11:11

Dobro da se oglasi ovo kuče od čoveka bez njegova komentara nebi nista znali.