EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: "Ako treba, ja ću venčati najboljeg druga i moju bivšu"

Autor:

Zabava

26.12.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Prpić prvi put govori za Republiku, nakon što smo otkrili da je njegova bivša supruga Anđelka Prpić trudna sa najboljim prijateljem.

EKSKLUZIVNO! Dario Prpić se prvi put oglasio u jeku skandala: "Ako treba, ja ću venčati najboljeg druga i moju bivšu"

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario

Ekskluzivno za Republiku Dario Prpić, Anđelkin bivši muž, progovorio je o aferi o kojoj bruji javnost. Kako Dario kaže, u početku nije želeo da se oglašava, sve do sada, kada su o njemu počele da kruže neistine, pa je odlučio da objasni javnosti kako stoje stvari i kako on gleda na to što ga je bivša žena prevarila s najboljim prijateljem.

Naime, Dario je bio veoma raspoložen za razgovor za naš portal, ali nije želeo da otkriva sve svoje sumnje, kao i to kada je primetio i čuo da se nešto više dešava između Anđelke i Marka.

Foto: E stock Ivan Dobričić

Dario Prpić kaže da nema problem sa vezom za koju nije isprva znao


- Mnogo je pisanja bilo, ali dosta netačnih informacija. Evo, prvi put sa vama pričam na ovu temu. Iza inicijala M. Ž. stoji Marko Žugić, koji nije moj venčani kum. Tačno je da mi je bio najbolji prijatelj, ali kum mi nije bio. Mene još niko od njih dvoje, ni Marko ni Anđelka, nije obavestio šta se dešava, sve sam saznao iz novina. Želim im mnogo sreće, nek su oni meni živi i zdravi i, ako treba, biću ja njima kum na venčanju. Evo, upravo sad, u ovom momentu, nalazim se u jednom tržnom centru i kupujem poklon za njihovu bebu - rekao je Dario ironično, te priznao za naš portal da su se Anđelka i on sa Žugićem međusobno oslovljavali sa kume:
Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dario i Anđelka Prpić

- Anđelka i ja smo Marka zvali kume, kao i njegovu verenicu kumo, jer sam ja taj koji je trebalo da budem njemu kum na venčanju. Mi smo, da stvar bude još gora, bili mnogo dobri drugovi još iz školskih dana, al' eto, sve je to život, šta da vam kažem. On nama nije bio kum.

Nakon toga Prpić za Republiku otkriva da je trebalo da Anđelka i on kumuju Marku Žugiću na svadbi, te da su se pripremali za veliku ceremoniju, do koje nije došlo.

- Markova svadba je bila zakazana 2019. u mom restoranu, kojeg je tad zatvorila protivpožarna inspekcija, a nakon toga je usledila korona i ništa se nije desilo. Tako da mu to nije bila devojka, već verenica, s kojom je Marko raskinuo pre dve godine.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Preuzimanje teksta ili delova teksta nije dozvoljeno bez saglasnosti redakcije portala Republika.rs!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

26.12.2022 20:54

Meni je ovih ljudi zao. Ja ne mogu da verujem sta rade jedni drugima.Izgubili su definitivno kompas. Principi, moral, pristojnost, postovanje mi vise nepoznajemo te pojmove i ne znamo zasto su bitni. Sve nam se dogadja jer tih principa vise nema.Sve je otislo u vrazju mater i meni je to tuzno.Ne znam kako ih nije sramota, narocito ako se krecu u istom drustvu. Znaci sledece dete sa prijateljem buduceg oca.

Milan

26.12.2022 21:33

Neka te je zamenila, vidi se da si supak. Nije te ostavila bez razloga