PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE ANĐELKE PRPIĆ: Glumica se na sve načine trudi da sakrije STOMAK otkad se saznalo da je u drugom stanju (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je kao bomba odjeknula informacija da Anđelka Prpić čeka bebu sa najboljim drugom svog bivšeg muža.

PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE ANĐELKE PRPIĆ: Glumica se na sve načine trudi da sakrije STOMAK otkad se saznalo da je u drugom stanju (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anđelka Prpić danima je u centru zbivanja jer je otkriveno da čeka bebu s nekadašnjim drugom svog bivšeg supruga, zbog čega su je neki i osudili, ali su je mnogi i podržali. Glumica nije želela da daje izjave ovim povodom, ali je bila na snimanju jedne zabavne emisije gde se družila sa pevačicom Jelenom Broćić koja je objavila fotografiju sa Anđelkom.

Jelena je, naime, uživala na snimanju sa glumicom Anđelkom Prpić i glumcem Đorđem Stojkovićem zbog čega je objavila fotografrije s njima i istakla da joj je bilo mnogo lepo.

- Ulepšali ste mi dan - napisala je Jelena u opisu fotografije. 

 

 

Na fotografiji Anđelka nosi široki sako i ruke je stavila ispred sebe, te se uopšte ne vidi njen stomak, a mediji danima bruje da je glumica u petom mesecu trudnoće. I ne samo da se njen trudnički stomak ne primećuje, već Anđelka deluje dosta mršavije nego inače. 

Podsetimo, u medijima je kao bomba odjeknula informacija da glumica čeka bebu sa, kako je Republika saznala, Markom Žugićem, za kojeg se najpre pisalo da je bio kum njenom bivšem suprugu na venčanju s njom. Međutim, kasnije se ispostavilo da im nije kumovao, već da su bili najbolji prijatelji.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Anđelka Prpić sa novim partnerom, Markom Žugićem

Iako se Anđelka nije oglašavala, njen bivši suprug Dario Prpić se oglasio i otvoreno komentarisao vezu nekadašnje žene i prijatelja.

Mnogo je pisanja bilo, ali dosta netačnih informacija. Evo, prvi put sa vama pričam na ovu temu. Iza inicijala M. Ž. stoji Marko Žugić, koji nije moj venčani kum. Tačno je da mi je bio najbolji prijatelj, ali kum mi nije bio. Mene još niko od njih dvoje, ni Marko ni Anđelka, nije obavestio šta se dešava, sve sam saznao iz novina. Želim im mnogo sreće, nek su oni meni živi i zdravi i, ako treba, biću ja njima kum na venčanju. Evo, upravo sad, u ovom momentu, nalazim se u jednom tržnom centru i kupujem poklon za njihovu bebu - rekao je Dario kroz osmeh za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Anđelka i Dario Prpić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading