SLAVLJE U PARTIZANU: Odlične vesti za crno-bele pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

28.12.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse za pobedu znatno rastu.

SLAVLJE U PARTIZANU: Odlične vesti za crno-bele pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Džordan Lojd, košarkaš Monaka, pauziraće tri nedelje zbog povrede ramena, pa će propustiti duel sa Partizanom, koji je na programu 5. januara u Beogradu.

Vicešampion Francuske je saopštio da će zbog povrede, koju je zadobio na meču sa Olimpijom iz Milana, sjajni bek pauzirati tri nedelje, pa će ekipa Saše Obradovića biti značajno oslabljena u Beogradu, na meču sa Partizanom.

Takođe, Monako će u Beogradu gostovati i sedam dana kasnije, ovoga puta ekipi Crvene zvezde, pa će po svemu sudeći Lojd propustiti i taj duel.

Foto: Starsport

Džordan Lojd u dresu Crvene zvezde

Očigledno je da Amerikanca baš neće u poslednje vreme. Prvo je polomio nos u Madridu, na utakmici protiv Reala, a onda se vratio na teren u Milanu, gde je doživeo novu povredu, ovog puta ramena.

Ovo će svakako biti udarac za Sašu Obradovića i "Kneževe", koji se posle 15 odigranih kola u elitnom košarkaškom takmičenju nalaze na deobi prvog mesta, zajedno sa još četiri ekipe, sa skorom od 10 trijumfa i pet poraza. Ukoliko se prognoza od tri nedelje ispostavi tačnom, Lojda neće biti na utakmicama sa Žalgirisom, Partizanom, Valensijom, Crvenom zvezdom i Olimpijakosom.

Amerikanac je ove sezone jedan od najboljih košarkaša Monaka, a u Evroligi je imao prosek od 12 poena, 2,6 skoka i 2,7 asistencija po utakmici.

Lojd (29) je pre Monaka igrao za Zenit, Crvenu zvezdu, Valensiju, Toronto i Hapoel Elijat u Izraelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading