NOVI SNIMAK HAOSA KOD PIROTA: Vagoni i dalje prevrnuti leže na pruzi, ekipe na terenu (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.12.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju došlo je do skliznuća vagona na kompoziciji teretnog voza koji je vozio gas amonijak pri čemu je nastao pravi haos na autoputu kod Pirota.

NOVI SNIMAK HAOSA KOD PIROTA: Vagoni i dalje prevrnuti leže na pruzi, ekipe na terenu (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Zbog iskliznuća, došlo je do curenja amonijaka i velike koncentracije gasa u atmosferi, pa su nadležni apelovali na građane koji žive u blizini da ne napuštaju svoje domove i da ne izlaze napolje.

Gradonačelnik Pirota i komandant štaba za vanredne situacije juče je rekao da će vanredna situacija ostati na snazi sve dok se cisterne ne uklone sa pruge.

Iz cisterne koja je u nedelju iskliznula na pruzi Niš – Dimitrovgrad između Pirota i Bele Palanke amonijak i dalje curi ali prema rečima nadležnih, građani nisu ugroženi.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, komandant štaba za vanredne situacije jutros je za RTS rekao da će vanredna situacija ostati na snazi sve dok se cisterne ne uklone sa pruge ali da je moguće da već sutra đaci krenu u školu te da preduzeća počnu da rade jer su svi parametri zagađenja amonijakom u padu.

Na društvenim mrežama i dalje se šire snimci haosa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading