SKANDAL U EVROLIGI: Zaleteo se da BIJE SUDIJU - arbitri ga momentalno ISKLJUČILI! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne scene iz elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

SKANDAL U EVROLIGI: Zaleteo se da BIJE SUDIJU - arbitri ga momentalno ISKLJUČILI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kajl Hajns i Vasilije Micić

Košarkaši Olimpije Milana su pobedili Monako sa 79:71 u okviru elitnog evropskog takmičenja, pa su na taj način stigli do druge vezane pobede.

Ekipa Monaka je imala prednost gotovo čitav meč, u poslednju četvrtinu je ušla sa +11, zatim su imali i +12 na četiri minuta do kraja, ali je neverovatnim preokretom Milano stigao do slavlja. Ipak, meč je obeležila i reakcija Kajla Hajnsa, koji je dobio isključujuću grešku na samom kraju treće četvrtine.

Naime, po njegovom mišljenju sudija Matej Boltauzer je propustio da dosudi jedan faul. Iskusnog centra su ponele emocije, on je prigovorio slovenačkom arbitru, koji ga je zbog dve tehničke greške isključio sa meča već u trećoj deonici.

Američkom košarkašu, koji nikada u svojoj karijeri nije pravio slične ispade, nije bilo jasno zašto mora u svlačionicu, a usporeni snimak je pokazao da je imao i razloga da se buni, jer je faul bio evidentan.

Ovakav razvoj situacije je pokrenuo Olimpiju, koja je u nastavku napravila preokret.

- Sve se promenilo posle dve tehničke greške dosuđene Kajlu Hajnsu. Od tog momenta smo izgubili kontrolu, a oni su počeli da pogađaju – rekao je Saša Obradović, trener Monaka.

Posle 15 odigranih kola, Milano se nalazi na deobi 16. mesta, sa skorom od pet pobeda i deset poraza, dok Monako deli prvo mesto, zajedno sa još četiri tima, a oni imaju odnos od deset trijumfa i pet neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading