OGROMAN PREOKRET OBRADOVIĆEVOG MONAKA: Majk Džejms NESTVARNIM KOŠEM pogurao svoj tim do pobede!

Autor:

Sport

08.12.2022

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena završnica u Madridu.

OGROMAN PREOKRET OBRADOVIĆEVOG MONAKA: Majk Džejms NESTVARNIM KOŠEM pogurao svoj tim do pobede!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Košarkaši Monaka napravili su veliki preokret, pošto su posle produžetaka savladali ekipu Reala iz Madrida, rezultatom 95:94.

Za nestvarnu završnicu pobrinuo se Majk Džejms, najbolji igrač ekipe iz Monaka. Naime, "kneževi" su gubili četiri razlike na sedam sekundi do kraja regularnog dela, a onda je na scenu stupio sjajni Amerikanac.

Džejms je primio loptu posle auta, a zatim šutnuo trojku u visokom luku preko Valtera Tavaresa. Centar Reala je napravio veliku grešku, pa je krenuo da izblokira Džejmsa, ali je tom prilikom napravio i faul.

Lopta je u visokom luku letela, a na kraju je na zaprepašćenje svih ušla u koš. Potom je Amerikanac pogodio i slobodno bacanje, a nakon promašaja Muse, ušlo se u produžetak.

Tu je Monako bio bolji, pa je na kraju stigao do velike pobede, rezultatom 95:94, nakon što trojka Ljulja sa celog terena nije završila u košu.

Monako se ovom pobedom podigao na drugo mesto na tabeli, sa skorom od devet pobeda i tri poraza, a imaju jedan trijumf više, odnosno jedan neuspeh manje od večerašnjeg rivala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading