PORAZ HRABROG PARTIZANA: Crno-beli ubacili 17 TROJKI, ali je Real bio PREJAK!

Autor:

Sport

24.11.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna prva deonica, ali su u nastavku crno-beli popustili.

PORAZ HRABROG PARTIZANA: Crno-beli ubacili 17 TROJKI, ali je Real bio PREJAK!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

Košarkaši Partizana poraženi su u meču 10. kola Evrolige, pošto su u Madridu poraženi od Real Madrida sa 105:97 (54:51).

Crno-beli su odigrali nestvarnu prvu deonicu, u kojoj su ubacili čak 40 poena, od kojih je njih 24 došlo iz osam ubačenih trojki. Ipak, u naredne dve četvrtine, Partizan je popustio, pa je Real otišao na dvocifrenu prednost, koju do kraja susreta nije ispustio.

 

 

Partizan je večeras predvodio maestralni Zek Lidej, koji je ubacio 20 poena, uz četiri ubačene trojke, a imao je i šest skokova i pet asistencija. Egzum je ubacio 17, Panter 16, dok je Naneli postigao 15 poena.

U ekipi Reala, Serhio Ljulj je ubacio 20 poena, Tavares je imao 17, uz osam skokova, a Hezonja i Dek su dodali po 15 pobeda u pobedi Madriđana.

Nakon ovog poraza, Partizan ostaje na četiri pobede iz deset odigranih susreta, dok Real Madrid ima skor od sedam trijumfa i tri poraza.

 

Standings provided by Sofascore

 

Real Madrid - Partizan

105:97 (32:40, 22:11, 32:23, 19:23)

Tok meča:

Tok četvrte četvrtine:

9. minut - Ušli smo u poslednja dva minuta, Partizan je pred porazom u glavnom gradu Španije.

7. minut - Partizan je spustio prednost Reala na samo sedam ralike, nakon što je Lesor ubacio dva penala.

5. minut - Crno-beli ne uspevaju da smanje razliku, Real održava prednost i dalje, koja trenutno iznosi 13 razlike, čini se da je opao ritam meča.

2. minut -  Nastavile su obe ekipe gde su stale u drugom kvartalu, ali Real održava dvocifrenu prednost.

 

Kraj treće četvrtine, Real vodi 86:74! Držao se Partizan, ali su Madriđani napravili seriju i odlepili se krajem trećeg kvartala.

8. minut - Pogađa trojku i Panter, ali uzvraća Vilijams- Gos, gotovo nemogući procenti šuta obe ekipe, ali to trenutno odgovara Madriđanima.

6. minut - Partizan šutira nestvarno, ubacili su crno-beli već 15 trojki, ali je i Real ofanzivno raspoložen.

4. minut - Igra se atraktivno kao u prvoj deonici. Serhio Ljulj je nezaustavljiv, ubacio je već 20 poena, ali sa druge strane Lidej igra sjajno.

2. minut - Počelo je drugo poluvreme poenom Pantera, ali sa druge strane pogađa Dek, a zatim i trojka Ljulja za +7.

 

 

Kraj četvrtine, Real vodi 54:51! Anđušić je trojkom u poslednjoj sekundi pogodio trojku i smanjio rezultat, pa Partizan ima tri poena manje na poluvremenu.

8. minut - Trojka Partizana, sada je pet razlike za Real.

6. minut - Real se razigrao, a Partizan ne može ništa da pogodi, nakon sjajne prve deonice. Već je +10 za Madriđane.

4. minut - Real je za kratko vreme okrenuo rezultat, pa ima minimalnu prednost u Madridu.

2. minut - Usporio se ritam utakmice, videli smo samo dva poena Hezonje. Zatim je i Ljulj pogodio dva penala, Real na -4.

 

 

Kraj prve četvrtine, Partizan vodi 40:32 u Madridu! Nestvarna četvrtine crno-belih!

8. minut - Neverovatna košarka u Madridu, pljušti sa svih strana. Panter je pogodio trojku, a zatim i Naneli dvojku, Partizan je na +5! Tajm-aut Real Madrid.

6. minut - Prvi TV tajm-aut, Partizan vodi 19:18. Videli smo do sada raspucan Partizan, ali sa druge strane je Tavares nezaustavljiv, pošto je ubacio već 10 poena.

4. minut - Partizan je vrlo raspucan na startu meča. Trojka Anđušića, zatim Lideja i Nanelija, pa crno-beli imaju prednost. Sa druge strane, Real uglavnom poentira sa linije za slobodna bacanja.

2. minut - Utakmica je počela košem Tavaresa, a na to se nadovezao i Musa sa dva penala. Sa druge strane, Anđušić ubacuje penale i upisuje Partizan na semafor.

Počeo je meč u Madridu!

UVOD

Košarkaši Partizana gostuju večeras od 20:45 ekipi Reala iz Madrida u okviru 10. kola košarkaške Evrolige.

Crno-beli nastavljaju svoju turneju po Španiji, nakon što su pre samo dva dana doživeli poraz u "Blaugrani" od ekipe Barselone. Sada ih očekuje podjednako težak zadatak, pošto je ekipa iz Madrida svakako jedan od najvećih favorita za titulu u Evroligi.

Foto: Starsport

Partizan juri senzaciju u Madridu

Posle devet odigranih kola, košarkaši Reala dele drugu poziciju na tabeli, pošto imaju skor od šest pobeda i tri poraza. Sa druge strane, Partizan ima dve pobede manje, odnosno dva poraza više, pa se nalazi na deobi devetog mesta na tabeli.

Večeras je svoj meč odigrala i Crvena zvezda, druga srpska ekipa u Evroligi, a crveno-beli su u šokantnoj završnici srušili Makabi i stigli do treće pobede u nizu.

Meč u madridskoj hali počinje u 20 časova i 45 minuta.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading