OBRADOVIĆ PRED GOSTOVANJE BARSI: Oni su tim sa dosta akcija u napadu

Autor: Tanjug

Sport

21.11.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Žoc ne nosi belu zastavu u Španiju.

OBRADOVIĆ PRED GOSTOVANJE BARSI: Oni su tim sa dosta akcija u napadu

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da će crno-beli pokušati da odigraju najbolju moguću utakmicu protiv Barselone u devetom kolu Evrolige.

Partizan će u utorak gostovati katalonskom klubu od 20.45 časova. Crno-beli su u dosadašnjem delu sezone ostvarili po četiri pobede i poraza, dok Barselona ima pet trijumfa i tri neuspeha.

- Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa, koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi, ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni - rekao je Obradović uoči odlaska u Barselonu, preneo je zvanični sajt Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaš Partizana Džejms Naneli istakao je da "crno-beli" moraju da igraju agresivno u odbrani i pametno u napadu.

- Veoma su iskusan tim pun dobrih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti - istakao je Naneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading