NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA RUŠKE JAKIĆ: Ovako je voditeljka izgledala na jednom od svoja tri venčanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ruška Jakić udavala se tri puta

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SA VENČANJA RUŠKE JAKIĆ: Ovako je voditeljka izgledala na jednom od svoja tri venčanja! (FOTO)

Foto: youtube.com

Odranije je poznato da voditeljka Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, a sada je na društvenim mrežama isplivala slika sa jednog njenog venčanja

Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju ćerku jedinicu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ruška Jakić

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno. Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži nezaboravno detinjstvo.

- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading