ŠOKANTNA ZAVRŠNICA U DALASU: Vlatko Čančar sa POLA TERENA presudio Maveriksima! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.11.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najluđih koševa u NBA ligi ove sezone.

ŠOKANTNA ZAVRŠNICA U DALASU: Vlatko Čančar sa POLA TERENA presudio Maveriksima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vlatko Čančar

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su u gostima Dalas Maverikse sa 98:97 u noćašnjem meču NBA lige, iako su na ovom susretu nastupali bez Nikole Jokića i Džamala Mareja.

Iako su u Teksas stigli znatno oslabljeni, Nagetsi su odigrali odličan meč, držali se protiv favorizanog domaćina, a na kraju su trojkom Majka Portera na minut do kraja meča stigli i do pobede, nakon što je Luka Dončić promašio šut za pobedu.

Ipak, najzanimljiviji pogodak na meču smo videli u samoj završnici prvog poluvremena. Luka Dončić je postigao jednu od svojih prepoznatljivih trojki, ali je ona poništena zbog toga što je slovenački reprezentativac nagazio aut liniju. Do kraja je ostalo manje od dve sekunde, pa je delovalo da će rezultat na poluvremenu biti 56:52 za domaće.

Ipak, tako nije mislio Vlatko Čančar, još jedan Slovenac, koji je primio loptu iz auta, pa sa preko pola terena uputio šut, koji je sa zvukom sirene ušao u koš, na opšte zaprepašćenje svih u hali.

Na kraju je Denver slavio sa samo poenom razlike, pa je jasno zaključiti da je upravo ova trojka na kraju napravila razliku između dve ekipe.

Denver Nagetsi naredni meč igraju za dva dana, kada će u svojoj hali dočekati ekipu Detroit Pistonsa, a postoje šanse da na terenu vidimo i Nikolu Jokića, koji se i dalje nalazi u bezbednosnom protokolu. Sa druge strane, Mevsi imaju dan odmora više, a sledeći susret iz očekuje u Bostonu, na gostovanju najboljoj ekipi u ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading