POTPUNO ZALUDEO AMERIKANCE: Evo kako je Nikola Jović preko noći postao HIT u NBA ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.11.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija srpskog košarkaša koja će mu sigurno dati samopouzdanje pred nastavak sezone.

POTPUNO ZALUDEO AMERIKANCE: Evo kako je Nikola Jović preko noći postao HIT u NBA ligi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Toronto Reptorsa slavili su pred svojim navijačima protiv Majami Hita sa 112:104, ali je šou sa meča odneo Nikola Jović, mladi srpski košarkaš.

Jović je u predsezoni imao nekoliko vrhunskih partija, ali je, nakon početka sezone, izgubio minute, pa je priliku dobijao vrlo retko. Ipak, noćas je situacija bila drugačija.

Majami je na ovom meču nastupao bez Bema Adebaja i Tajlera Hiroa, pa se pojavila prilika za mladog srpskog košarkaša da meč počne u startnoj postavi, što je on maksimalno iskoristio.

 

 

Jović je za 24 minuta na parketu upisao 13 poena (4/8 iz igre), a imao je i tri skoka i jednu asistecniju. Posebno impresivan je bio u prvoj deonici, kada je za samo sedam minuta na terenu postigao čak 11 poena.

Do kraja susreta se nije previše isticao, ali mu je i minutaža bila manja, jer se Erik Spolstra, trener Majamija, u drugom poluvremenu opredelio za neke iskusnije igrače, ali mu ni to niej bilo dovoljno da stigne do pobede.

Svakako da partija Nikole Jovića raduje sve navijače ekipe sa Floride, ali i ljubitelje košarkaše u Srbiji, a svakako je za očekivati da Nikola u narednim mečevima dobije još više minuta na terenu.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Prvu priliku da ponovi dobar nastup Jović će imati već za dva dana, kada Majami gostuje u glavnom gradu Amerike, ekipi Vašington Vizardsa, koja se trenutno nalazi na osmom mestu Istočne konferencije.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading