JOVIĆ BEZ MINUTA: Maestralni Batler vodio Majami, Filadelfija u SLOBODNOM PADU! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas su odigrana četiri meča u okviru NBA lige.

JOVIĆ BEZ MINUTA: Maestralni Batler vodio Majami, Filadelfija u SLOBODNOM PADU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler

Košarkaši Majami Hita stigli su do nove pobede, pošto su posle produžetka stigli do pobede protiv Šarlot Hornetse sa 117:112.

Majami je do pobede vodio neverovatni Džimi Batler, koji je ubacio 35 poena, a uz to je imao i deset skokova i osam asistencija. Najbolje ga je pratio Bam Adebajo, koji je stigao do 18 poena i 14 skokova. Nikola Jović, mladi srpski košarkaš Majamija, ponovo nije dobio priliku da zaigra.

Šarlotu nije bio dovoljan ni Keli Oubre sa 29 poena, a pratio ga je Teri Rozir sa 22.

Pobedu je zabeležila i Atlanta, koja je nanela već sedmi poraz Filadelfiji, koja je pre starta sezone glasila za jednog od favorita.

Tre Jang je postigao 26 poena, a imao je i sedam uspešnih proigravanja. Odličan je bio i Klint Kapela, sa moćnim dabl-dablom 18 poena i 20 skokova. Fili nije pomogao ni Embid, koji je uz 26 poena imao i 13 skokova, pa je očigledno da će u gradu "bratske ljubavi" nešto morati da se menja.

Noća su odigrana još dva meča, a pobede su zabeležile ekipe Portlanda i Vašingtona. Trejl Blejzersi su jedno od najprijatnijih iznenađenja like, a noćas su stigli do pobede lišeni pomoći Demijana Lilarda. Grent je ubacio 27 poena, a četiri manje je upisao Anferne Simons.

I košarkaši ekipe iz glavnog grada SAD-a su stigli do pobede, a Kajl Kuzma je postigao čak 36 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, u pobedi Vizardsa protiv Dalasa, rezultatom 113:105. U Maveriksima je Dinvidi bio bolji od ostalih, pošto je ubacio čak sedam trojki, što mu je bilo dovoljno da na kraju stigne do 33 poena. Luka Dončić je imao 22, uz devet skokova i šest asistencija.

Rezultati:

Vašington Vizards - Dalas Maveriks 113:105

Atlanta Hoks - Filadelfija 76ers 104:95

Majami Hit - Šarlot Hornets 117:112

Nju Orleans Pelikans - Portland Treil Blejzers 98:109

NBA liga se nastavlja sutra, kada je novih devet mečeva na programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading