BEZ SRBA U 13 MEČEVA: Maestralni Luka predvodio Dalas, traje AGONIJA Voriorsa!

Autor:

Sport

05.11.2022

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas je u najjačoj ligi sveta nastupilo 26 ekipa, ali Srbe nismo videli na parketu.

BEZ SRBA U 13 MEČEVA: Maestralni Luka predvodio Dalas, traje AGONIJA Voriorsa!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić, KK Dalas Maveriks

Nisu igrali ni Jokićevi Nagetsi, ni Tanderi od Alekseja Pokuševskog, a slobodno veče je imao i Bobi Marjanović. Bogdan Bogdanović je povređen, a jedini ko je večeras mogao da zaigra je Nikola Jović, koji zbog bolesti nije bio u sastavu Majamija.

U meču večeri, Dalas Maveriksi su savladali Reptorse sa 111:110, a predvodio ih je Luka Dončić sa 35 poena, uz osam skokova i šest asistencija. Najbolje ga je pratio Dinvidi sa 21 poenom. Na drugoj strani, Anunobi je ubacio 27, a Siakam 16 poena.

Novi poraz su doživeli Golden stejt Voriorsi, ovoga puta od Nju Orleansa, rezultatom 114:105. Aktuelni šampioni su odmarali celu startnu postavu, što su iskoristili Pelikansi, koje je predovodio Brendon Ingram sa 26 poena.

Veliko iznenađenje je napravio Portland, koji je bez Lilarda i Simonsa savladao Finiks u gostima sa 108:106, a do velikog slavlja ih je vodio Grent sa 30 poena, koji je sa zvukom sirene postigao odlučujući koš.

Boston je u derbiju savladao Čikago sa 123:119, a Bulsima nije pomogao ni Derozan sa 46 poena. Seltikse je vodio Tejtum, sa 36 poena i 12 skokova.

Do trijumfa su došli i Milvoki Baksi, koje je vodio moćni Janis Adetokumpo sa tripl-dablom, kao i ekipa Indijana Pejsersa, koja je u neivesnoj završnici pobedila Jovićev Majami sa 101:99.

Pobede su noćas zabeležili i Bruklin Netsi, Memfis Grizlisi, Los Anđeles Klipersi, Klivlend Kavalirsi, Njujork Niksi, kao i ekipa Jute Džez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading