PREMINULA POZNATA GLUMICA: Uzrok smrti nije otkriven, a imala je samo 47 godina, porodica potvrdila tragične vesti! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula je glumica Niki Ajko, uzrok smrti je i dalje nepoznat!

PREMINULA POZNATA GLUMICA: Uzrok smrti nije otkriven, a imala je samo 47 godina, porodica potvrdila tragične vesti! (FOTO)

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Preminula je Niki Ajko, glumica prepoznatljiva po ulozi u seriji "Natprirodno". Imala je 47 godina. Njenu smrti je potvrdila snaja Suzan Rab Cekloski na svom Fejsbuk profilu.

Moja lepa, pametna, žestoka, neverovatno, talentovana i puna ljubavi snaja, Niki Ajko Rab, preminula je juče u rukama mojeg brata. Niki i Met imali su prekrasan zajednički život u Kaliforniji. Definitivno je bila borac i svi koji su je poznavali voleli su je - ispričala je ona.

Jedan od prvih koji je uputio saučešće bio je tvorac poznate serije na svom tviter nalogu.

 

 

Ova glumica je igrala u seriji Natprirodno između 2006. i 2008. gde je tumačila lik Meg Masters glumeći zajedno sa zvezdama seriji Džensenom Aklesom i Džeradom Padaleckim.

Svoje uloge ostvarila je i u serijima Dosije Iks, Ali Mekbil, Mračni anđeo, Red i zakon i mnogim drugim.

 

Još uvek nije otkriven uzrok smrti. Serija Natrpriodno, kao i sama Ojko, imala je veliki broj obožavalaca u Srbiji i mnogi ljubitelji fantastike odrasli su uz nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading