CELA ESTRADA UZ NAŠE ORLOVE: Poznati iz domova šalju podršku Srbiji protiv Brazila, a ova pevačica napravila HAOS provokativnom fotografijom!

Autor:

Zabava

24.11.2022

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija večeras igra utakmicu protiv selekcije Brazila u okviru prvog kola grupe G.

CELA ESTRADA UZ NAŠE ORLOVE: Poznati iz domova šalju podršku Srbiji protiv Brazila, a ova pevačica napravila HAOS provokativnom fotografijom!

Foto: Instagram.com

Večeras fudbaleri Srbije igraju večeras protiv selekcije Brazila u okviru prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se i Srbiji i našim Orlovima pružili podršku. Među njima su i bračni par Joksimović. Na Instagram profilu Jovana i Željko objavili su zajedničku fotografiju, na kojoj su uputili našim fudbalerima podršku. 

- Idemo Srbija! - napisao je Željko u opisu fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Nakon Joksimovića, oglasila se i Maja Nikolić, pevačica, provokativnom fotografijom, koju je objavila na Instagramu. 

 

 

- U slavu Boga i u slavu Svetog Čudotvorca Mine koji je danas, a koji je i moja slava, verujem da će se večeras desiti čudo! Istovremeno danas je Sveti Stefan Dečanski, pa verujem da će naši Orlovi, zlatni momci, pobediti večeras iako je Brazil moćan tim. Međutim, “Boj ne bije moćno oružje! VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!” Očekujem bar 1 GOL Mitrovića!!! Očekujem moćnu odbranu Vanje Milinković-Savića i žestoke napade naših junaka, Gudelja, Lukića i Mitra! Neka se desi ČUDO večeras u Slavu Boga! SVIM NAŠIM FUDBALERIMA I DRAGOM SELEKTORU PIKSIJU OD SRCA ŽELIM USPEH I SNAGU LAVA A SRČANOST KOSOVSKIH JUNAKA!IDEMOOO ORLOVIIII!!!! VOLI VAS VAŠA MAJA - napisala je Nikolićeva. 

PRATITE IZ MINUTA U MINUT SVETSKO PRVENSTVO NA REPUBLIKA.RS

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading