ANA NIKOLIĆ PONOVO UDARILA NA MIŠU GROFA: Pevačica stala na stranu Nikoline Pišek, nije štedela reči: "Napala sam ga zbog moje TRAUME IZ DETINJSTVA"

Autor:

Zabava

24.11.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ponovo potkačila Mišu Grofa zbog sukoba sa Nikolinom Pišek, a sada je priznala da je sve zbog lične traume.

ANA NIKOLIĆ PONOVO UDARILA NA MIŠU GROFA: Pevačica stala na stranu Nikoline Pišek, nije štedela reči: "Napala sam ga zbog moje TRAUME IZ DETINJSTVA"

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić javno je isprozivala Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja Ristića zbog sukoba njegovog sukoba sa Nikolinom Pišek. Ona je oštro osudila poznatog antikvara, i tako javno stala uz voditeljku u najtežim trenucima. 

Nikolićeva se sada ponovo osvrnula na ovu temu, te istakla kako i ne zna ko je Miša Grof, inače otac preminulog istoričara umetnosti.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić besna kao ris na Mišu Grofa

Njega sam napala zbog ljudskosti. Ja nemam pojma ni ko je Miša Grof. Sećam se, kada mi je umro otac, iz vojnog odseka su zvali da traže fiksni telefon koji je on igrom slučaja nekoliko dana pre smrti doneo kući, da ga vratimo. Čitala sam šta je radio Miša Grof i kako se ponaša... Meni to nije normalno i ja imam tu traumu iz detinjstva. Zato sam tako reagovala - rekla je pevačica, pa zaključila rečima:

- Iz mene je izašlo ono ljudsko, jer ja znam kako je meni bilo. Ne baš tako surovo, ali je to ta priča - kazala je Nikolićeva u emisiji "Ekskluzivno".

Foto: E-Stock

Miša Grof u svađi sa Nikolinom Pišek
"Čoveče božji, sahranio si sina!"

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Ana Nikolić osudila ponašanje Viktora Ristovića, poznatijeg u javnosti kao Miša Grof. 

- Ovo je nečuveno! Nimalo viteški... Ponajmanje grofovski. Ali sve sam ja to doživela kad je moj otac umro u istim tim godinama, 44... Sramota! Sve i da je „sve istina"... Čoveče božji, sahranio si sina - obratila se Ana pre nekoliko meseci.

Foto: Instagram.com printscreen/ananikolicofficial

Ana Nikolić zbog pokojnog oca kivna na Mišu Grofa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

25.11.2022 08:18

Zeno, vidi u kakvom si stanju. Brini o sebi. Suoci se sa istinom i vadi se iz tog stanja.Imas dete pa se dovedi u red, a ne setas okolo kao utvara i jos ti nekoga branis, napada..... gledaj svoja posla jer je alarm kod tebe zvonio odavno.