NIKOLINA PIŠEK PRESAVILA TABAK: Modna dizajnerka tvrdila da voditeljka konzumira NARKOTIKE, raskrinkala POKOJNOG Vidoja, a sad joj sledi HAOS

Autor:

Zabava

23.11.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina PIšek rešila je da svoju čast odbrani na sudu i tako skine "ljagu" sa svog imena, a koju joj je nabacila Borna Kotromanić.

NIKOLINA PIŠEK PRESAVILA TABAK: Modna dizajnerka tvrdila da voditeljka konzumira NARKOTIKE, raskrinkala POKOJNOG Vidoja, a sad joj sledi HAOS

Foto: Instagram/bornakotromanic

Voditeljka Nikolina Pišek rešila je da presavije tabak i tuži nekadašnju modnu dizajnerku Bornu Kotromanić za klevetu. Kako se navodi, ona je podigla privatnu tužbu još 30. septembra, a ročište za mirenje nije zakazano.

Kako prenose hrvatski mediji, Nikolina je tužila Bornu zbog njenih izjava na društvenoj mreži Instagram, koja je voditeljku tada direktno prozvala Nikolinu da konzumira narkotike.

Foto: Instagram/bornakotromanic

Nekadašnja hrvatska dizajnerka javno optužila Nikolinu Pišek da koristi narkotike

I dok Borna nije bila dostupna za komentar, Nikolina je kratko i jasno pokazala šta misli o njoj.

- Ne treba nju niko da komentariše, ona protiv sebe radi dovoljno - izjavila je ona, piše 24sata.hr.

Inače, Borna i Nikolina bile su prisutne prošle nedelje na jednoj reviji u Zagrebu, gde su potpuno ignorisale jedna drugu.

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek tužila Bornu Kotromanić

Podsetimo, Borna Kotromanić se oglašavala posle smrti Vidoja Ristovića, tvrdeći da joj se Nikolinin pokojni suprug udvarao i slao poruke. 

Mnoge je šokirala objavom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram kada je napisala da ju je Vidoje jurio spuštenih gaća do toaleta i želeo da bude sa njom.

Foto: Instagram/bornakotromanic

Vidoje Ristović slao poruke Borni Kotromanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading