VIKI KIPTI OD BESA! Pevala sa nekadašnjom "Zvezdom Granda" koja poziva na KLANJE SRBA, pa pokušala da se OGRADI od Sadika!

Autor:

Zabava

23.11.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal sa Sadikom Hasanovićem je potresao celu Srbiju, a ovakav potez od članice žirija "Zvezda Granda", Viki Miljković, niko nije očekivao.

VIKI KIPTI OD BESA! Pevala sa nekadašnjom "Zvezdom Granda" koja poziva na KLANJE SRBA, pa pokušala da se OGRADI od Sadika!

Foto: ATA Images, instagram

Sadik Hasanović, nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda", navukao je veliki gnev na sebe kada se sredinom prošle godine saznalo da je pevao o ratnom zločincu Naseru Oriću i klanju Srba, zbog čega je iz i izbačen iz "Grandove" produkcije, a o čemu je portal Republika.rs prvi pisao.

Već duže vreme se o njemu ništa nije čulo u javnosti, sve dok sada nije dospela vest da je nedavno pevao sa pevačicom Viki Miljković u Austriji, odnosno da su delili scenu u jednom klubu.

Foto: Printskrin: TV Pink

Sadik Hasanovič izbačen iz "Granda" zbog poziva na klanje Srba

Iako je tada u zvaničnom saopštenju "Grand" istakao da se oni ograđuju od njegovih postupaka i da nasilje i širenje verske mržnje ne tolerišu, izgleda da to ne smeta Viki Miljković, tadašnjoj, ali i sadašnjoj članici žirija ovog takmičenja.

Upućene u estradna dešavanja ova činjenica je šokirala, uzimajući u obzir da je ona, iako nikada nije javno iznela svoj stav o Hasanoviću, kao i sve njene kolege iz žirija stala iza saopštenja koje je tada izdala produkcija.

Republika

Foto: ATA Images

Viki Miljković pevala sa Sadikom Hasanovićem

Njih dvoje su, kako saznaje Kurir, imali nedavno srdačan susret pre zajedničkog nastupa. Neko vreme su proveli u razgovoru, a po osmesima na njihovim licima tada se moglo zaključiti da ona nema ništa protiv njega i da joj ne smeta ružna prošlost takmičara, kome je njena koleginica Marija Šerifović bila mentorka.

- Oni su bili jako raspoloženi. Tu je bio Taške. Smejali su se, pričali. Bila je skroz opuštena atmosfera. Viki ga je hvalila da je sjajan pevač i osoba, rekla mu je da je verovala da će on pobediti u takmičenju, pitala ga je za majku, porodicu. Mnoge je iznenadilo to što su oni i bili na istom mestu zajedno posle Sadikovog skandala s veličanjem krvnika. Pored toga, poznato je da je Sadik šerovao sa svojim pratiocima objave sa uvredama i grozotama koje su njegovi fanovi pisali o srpskom narodu - kaže izvor sa lica mesta.

Foto: ATAImages

Viki Miljković sa suprugom Tašketom

Da je do ovog susreta došlo, potvrdio je i sam Sadik u intervjuu za bosanske medije.

Želeo bih da kažem da su Viki i Taške mnogo, mnogo dobri ljudi i jako ih cenim i poštujem. Imam zaista ogroman respekt prema njima. Pričali smo na jednom nastupu u Austriji - rekao je Sadik.

Ovim povodom kontaktirali smo i Viki Miljković, koja se kulturno odazvala našem pozivu, ali je odmah promenila raspoloženje kada je čula zbog čega je zovemo.

Ne znam o čemu pričate, ne želim da dajem nikakve informacije preko poziva. Za sve što vam treba, pozovite mog PR-a - izjavila je Viki besno za Republiku.

Foto: Youtube printscreen

Viki Miljković kipti od besa

Podsetimo, pevač je po Bratuncu pevao o klanju Srba, a kada su objavljeni sporni snimci, naišao je na brojne osude. On je bio i dugogodišnji član grupe "Sateliti", koja postoji od 1989. godine. Takođe, Hasanović je zgrozio javnost i kada je objavio fotografiju s ratnim zločincem Naserom Orićem, o čemu su Srpski Telegraf i Republika ekskluzivno pisali. Njemu je zbog svega što je učinio doživotno zabranjen ulazak u Srbiju.

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović sa Naserom Orićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading