SADIK HASANOVIĆ PONOVO VREĐA I PONIŽAVA SRBE: Piun Nasera Orića pokazao koliko je zatrovan MRŽNJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadik Hasanović nastavio je da provocira i vređa Srbe, a potom je i jasno poručio da će nasionalističke pesme tek pevati!

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Sadik Hasanović nastavlja da vređa i ponižava Srbe

 

Finalista ,,Zvezda Granda" Sadik Nasanović se nije opametio, nastavio je da brutalno vređa i ponižava Srbe. Nakon što je doneta odluka da mu je zabranjen ulazak u Srbiju, zbog pevaanja nacionalističkih pesama i govora mržnje, on je nastavio da provocira bez trunke srama i blama. 

Sadik je pre nekoliko nedelja na zvaničnom profilu na Instagramu uputio neumesne i uvredljive komentare na račun balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović i Srbije. To je izazvalo gnev kod njegovih pratiocia, pa su ga osudili, ali da nema ni trunke poštovanja za državu koja mu je dala hleb u ruke, pokazao je njegovim novim potezom. 

Bezobrazni Hasanović je u jednom uživo prenosu na Instagramu provocirao srpske medije, tvrdeći da mu se namešta afera, iako su dokazi vrlo uočljivi, a druženje sa Naserom Orićem ovekovečeno i zajedničkom fotografijom. 

Republika

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović sa Naserom Orićem

 

- Hvala vam svima na podršci. Iako mi tabloidi iz Srbije sabotiraju karijeru, moji Tapani i ja pravimo lom gde god da se pojavimo. Sinoć je bila prava ludnica, uskoro ćemo to ponoviti opet - provocirao je Sadik.

Kurir.rs pozvao je Sadika, kako bi prokomentarisao njegovo pevanje nacionalistički pesama, na šta je on burno i drsko odreagovao. 

- Ja ću "Oj, Nasere, srebrenički sine" pevati i dalje, to mi ljudi traže i ja u njoj ne vidim ništa uvredljivo. I mnogi drugi muzičari su pevali isto, pa i gore, a nisu dobili zabranu. Ali nije moje o tome da pričam. Što se tiče komentara u medijima, tu je sve jasno i u potpunosti se slažem sa onim što je napisano, tako da tu ništa ne bih dodao - rekao je Sadik za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

14.09.2021 09:15

Pun je mržnje. Poješće ga mržnja.