NEKA IDU U SRBIJU AKO IM JE TAMO BOLJE! Naser Orić popljuvao Sadika Hasanovića i njegovu majku: KOME SE TI PRAVDAŠ?

Autor:

Zabava

04.07.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naser Orić oglasio se povodom pravdanja i izvinjenja srpskom narodu Sadika Hasanovića zbog pevanja ratnohušačkih pesama, pa žestoko osuo po celoj porodici.

Foto: Instagram/printscreen/Tanjug/E. BURLOVIĆ
Sadik Hasanović i Naser Orić

Srpsku javnost već nekoliko dana potresa skandal čiji je glavni akter finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović, kada je na društvenim mrežama počeo da se širi snimak na kom Hasanović peva ratnohušačke pesme, kao i fotografija na kom mladi pevač grli Nasera Orića. Sada se oglasio Orić i oštro osudio postupak pravdanja srpskom narodu, Sadikove majke i cele porodice.

Naime, kada je naša novinarka otišla u Srebrenik da razgovara sa Sadikovom majkom, ona je rekla da ona svog sina nije učila takvim pesmama, te da želi samo da njihovu porodicu svi ostave na miru dok dođu sebi od svega što im se desilo zbog postupaka njenog sina u mladosti. (detaljnije pročitajte OVDE)

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sadikova majka pravda postupke svoga sina

Sada se oglasio i Naser Orić, koji je najstrašnije osudio Sadika i njegovu majku koji pokušavaju da se opravdaju i "operu" od greške koja je napravljena, a srpski narod je smatra neoprostivom.

- Znajući mu oca i majku, žalosno je da se ograđuju da nisu oni dete naučili. Evo ovo ću javno reći, juče je kod njih bila novinarka Srpskog telegrafa, zamislite njegove majke kad kaže "nismo mi njega to naučili, to peva cela Bosna". Ma kome se ti pravdaš? Oni i dalje pokušavaju da se pravdaju Srbima, onda treba lepo da se pokupe i odu u Srbiju i tamo da žive, ako im je tamo bolje - rekao je besno Naser, prenosi Senzacija.ba.

On je takođe dodao i da je "sramota da se ograđuje od svojih korena, kao i da je Sadikov otac podigao celu porodicu pevajući takve pesme", te da ne vidi ništa loše u pesmi "Ko na Božić u Kravicu dođe''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milanm977

05.07.2021 12:15

Neka ih tamo ima Srbija dovoljno takvih fali nam pametnih i pismenih...