NEDA UKRADEN PONOVO NA UDARU JAVNOSTI: Pevačica ispeglala facu, svi je prozivaju da izgleda MLAĐE OD UNUČIĆA (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Negovani fizički izgled Nede Ukraden godinama unazad jedna je od glavnih tema domaćih medija, a pevačica se sad našla na meti negativnih komentara zbog previše "sređivanja" u aplikaciji za ulepšavanje.

NEDA UKRADEN PONOVO NA UDARU JAVNOSTI: Pevačica ispeglala facu, svi je prozivaju da izgleda MLAĐE OD UNUČIĆA (FOTO)

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden juče je u krugu porodice proslavila krsnu slavu Aranđelovdan, a o detaljima sa ovog okupljanja je obavestila pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Neda je pozirala sa ćerkom i zetom, dok su joj glavno društvo pravili unučići za koje je često isticala da su najbitniji u svakoj priči.

Foto: instagram.com/neda.ukraden

Neda Ukraden sa unucima

Ono što je pojedincima zapalo za oko nakon ove objave jeste da se Neda "drastično podmladila", tačnije toliko ispleglala facu u programu da obradu fotografija da je sebi skinula barem 30 godina. Pojedini šaljivi komentari glasili su: "Pronađena Neda Ukraden, mlađa od svojih unučića".

Podsećanja radi, pevačica se nedavno priznala da su joj upravo unuci pomogli u podmlađivanju:

- Unuke su mi toliko slatke, toliko drugačije, sada su postale i male žene, male devojke, slatki mali ljudi... Dule, unuk, sa osam godina, koji tako pažljivo prati moju karijeru, on svaki moj pokret, svaku moju pesmu... Njegovi komentari su mi bili predivni, presmešni, i uvek se začudim koliko malo dete ima neke zdrave misli. Oni su mi zaista moja najveća duševna hrana - rekla je Neda Ukraden u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden izgleda sve mlađe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading