ZVEZDA GRANDA PONOSI SE NASEROM ORIĆEM: Hoće karijeru u BEOGRADU, a peva o ZLOČINU NAD SRBIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat iz tima Marije Šerifović Sadik Hasanović, koji je dogurao do finala "Zvezda Granda", pozira sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i peva pesme o klanju srpskog stanovništva u Kravici na Božić

Foto: youtube.com
Naser Orić sa finalistom ZVEZDA GRANDA

Srpski telegraf je došao u posed fotografije na kojoj pevač kog "Grand" besramno gura u takmičenju da bi se probio na našem tržištu pozira za osvedočenim zločincem, kome se sudilo zbog optužnice da je u ratu na prostorima Bosne i Hercegovine sprovodio masakr nad Srbima.

Podsetimo, pokolj u srpskom selu Kravica nadomak Bratunca dogodio se na pravoslavni Božić 7. januara 1993. Muslimanske snage iz Srebrenice priredile su krvavi pir ubivši 49 Srba, ranile su 80 srpskih civila i vojnika, a sedam ih je nestalo, od kojih pet nije pronađeno ni nakon 23 godine. Među onima koji se još vode kao nestali na Božić u Kravici su i dve žene.

Da mu se zabrani ulazak u Srbiju, Popović da se zabije u mišju rupu, poručuju tviteraši

- Dakle, imamo pevača iz Srebrenika, koji s ocem ima bend Sateliti, koji peva ratnohuškačke pesme protiv Srba i pesmu "Ko na Božić u Kravicu dođe" i slika se s Naserom Orićem. A onda dođe u Srbiju da se takmiči u "Zvezdama Granda" i peva. Bruka i sramota Srbije - komentarišu zgroženi tviteraši na društvenoj mreži Tviter, kojom kruže snimci iz sramne prošlosti finaliste "Zvezda Granda", među kojima su i sledeći komentari:

"U ovim stvarima se vidi naše dno... Nije prvi put, kao za Jalu ku*ca i Bubu govno što je bilo", "Izbaciti smeće iz 'Granda' i zabraniti ulaz i Srbiju", "Produkcija da se izvini svim Srbima", "Da mu se zabrani ulazak u Srbiju, da se obrišu svi klipovi sa Jutjuba", "Gazdu 'Granda' i zvanicu javno obesiti za jaja na Terazijama", "Da mu se zabrani ulazak u Srbiju", "Popović da se zabije u mišju rupu".

Foto: youtube.com/facebook
Grupa Sateliti, Sadik sa ocem

Korisnici društvenih mreža u neverici su se na Tviteru obraćali i Sadikovoj mentorki Mariji Šerifović.

- Da li je istina da si bila mentor osobi koja je član ovog benda - pišu u komentarima uz video ratnohuškačkih pesama i poručuju:

- Mi smo retardirana nacija ako smo ovo dopustili!

Nakon ovog skandaloznog saznanja pozvali smo i Sadikovu mentorku Mariju Šerifović da bismo je pitali zbog čega je dozvolila da jedan ovakav čovek, koji likuje nad klanjem Srba, učestvuje u takmičenju "Zvezde Granda" i ona ga još hvali i kuje u zvezde.

- Moram da istaknem da sam svojim kandidatima posvećena tokom samog takmičenja, odnosno tokom trajanja istog. Za sve što se dešava mimo samog takmičenja nemam komentar - rekla nam je Marija.

Bivši komandant Armije BiH u Srebrenici Naser Orić oslobođen je optužbi za zločine u Podrinju. Udruženja iz RS traže ukidanje Suda i Tužiteljstva BiH, dok udruženja iz FBiH odobravaju presudu. Inače, Apelaciono veće Suda BiH oslobodilo je Nasera Orića, ratnog komandanta Armije BiH u Srebrenici i njegovog saborca Sabahudina Muhića optužbi za ratne zločine nad Srbima u Srebrenici 1992. godine. Oni su bili optuženi za ubistvo trojice srpskih „zarobljenika" u selima Zalazje, Lolići i Kunjerac, ali je Apelaciono veće potvrdilo prvostepenu presudu kojom su Orić i Muhić oslobođeni optužbi za pomenute zločine.

Sudije Međunarodnog suda su proglasile Nasera Orića, bivšeg komandanta snaga bosanskih Muslimana u Srebrenici i njenoj okolini krivim. Naser Orić osumnjičen je 28. marta 2003. za ratne zločine prema Srbima. Podignute su dve optužnice za individualnu odgovornost i četiri za komandnu odgovornost Proglašen je krivim što nije preduzeo odgovarajuće korake da spreči ubistva i okrutno postupanje svojih potčinjenih prema srpskim zatvorenicima u policijskoj stanici u Srebrenici 1992-93 .Neke optužnice su povučene, a osuđen je na dve godine zatvora 2008. godine, posle žalbe, pravosnažno je oslobođen krivice za zločine nad Srbima, što je izazvalo burne reakcije srpske javnosti

RepublikaFoto: youtube.com

S ocem peva pesmu koju je napisao Naserov monstrum

Sadik Hasanović iz Srebrenika, koji je dogurao do finala u "Zvezda Granda", s ocem ima bend Sateliti, koji peva o klanju Srba po Bratuncu u BiH. Poznati su kao prijatelji i obožavaoci Nasera Orića, o kojem često pevaju, kao i o klanju Srba. Prilikom masakra u Kravici jedan od pripadnika jedinice Nasera Orića po imenu Rizo napisao je pesmu "Ej, ko na Božić u Kravicu dođe, Naser Orić nije Karađorđe", po kojoj su Sadik i njegov otac poznati u Bosni. Nakon svega toga bez imalo srama dolaze u Srbiju da se proslave, dok im je "Grand" to omogućio u svom takmičenju.

Orić gledao dok kolju srpskog dečaka

Naser Orić mirno je gledao kako žena-monstrum iz njegove jedinice Elfeta Veseli kolje 11-godišnjeg Slobodana Stojanovića, srpskog dečaka koji je svirepo ubijen jula-avgusta 1992. u okolini Zvornika, rekao je zaštićeni svedok Tužilaštva BiH "S-1" koji je doveo u direktnu vezu Nasera Orića sa ovim svirepim ubistvom rekavši da je on bio na mestu zločina.

- Dečak je bio udaljen 10-15 metara od Orića i Kibeta. Prišla mu je Elfeta Veseli i uhvatila ga za glavu. Neko je, kaže, rekao da će ona napraviti "belaj", na šta je Orić odgovorio da "ona nema j... za to". Sa udaljenosti od nekih osam metara, video sam kako Elfeta drži dete za glavu, uzima nož i govori: "Ako sam ja balinkura, on je četnik", nakon čega mu povlači nož ispod brade.

Sud BiH osudio je pripadnicu nekadašnje tzv. ARBiH Elfetu Veseli na deset godina zatvora, 8. maja 2019. godine, zbog ubistva maloletnog dečaka. Drugostepenom presudom izrečenom decembra 2019. Apelaciono veće suda BiH je poštrilo kaznu na trinaest godina.

Tekst sramne pesme o klanju Srba na Božić
 

Ej, ko na Božić u Kravicu dođe,

Naser Orić - nije Karađorđe.

A kad viđeše sa svih strana puca,

stadoše im u grudima srca.

Ostaviše i Božić i slavu,

samo živu da izvuku glavu.

Ej, ostaviše i Isusa sama

da ga oni pogaze nogama.

A na stolu torte i kolači,

neka jede ko je bio jači.

Džabe što su i tehniku imali,

opet im se Kravica zapali.

Naser svojim borcima govori:

Vi slavite dok Kravica gori.

Nema više gnijezda dušmanskoga

baš na Božić ogrijala boga.

Mjesto popa što sveti vodicu,

došetao Naser u Kravicu.

Ej, šta je ovo Naser borče pita:

"Nemam kome Božić da čestitam!"

Hajmo kući, braćo muslimani,

mi smo ovdje došli nepozvani..."

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Milutin

30.06.2021 20:53

Znači li to da trebamo da zatvorimo grand.treba i to što pre

Odgovori 21 1
žana

30.06.2021 20:55

Popovic i Brena su prodali "projekat" kojim su unistili nasu muzicku scenu za 30 miliona evra.Popovic je i dalje glavni za mesecna primanja od 25.000evra....Oni bi dali priliku da peva i Naser!Sramota!Nisu oni krivi.

Odgovori 23 0
pejapeja

30.06.2021 21:41

Nasa drzava ima sve instrumente da zabrani rad ovom cirkusantu koji vodi Grand ali nece.Sve ovo sto pise Sasa zna ali je on nedodirljiv i normalno posto se odlepio od stvarnosti i interesa muzike.Da drzimo do sebe on ne bi mogao da ode ni do prodavnice ali mi smo fini.

Odgovori 20 1
Anja

30.06.2021 21:44

Sram da vas bude sto dovodite ovakve i njima pravite karijere! Zatvoriti Grand i Rijaliti!! Dotakli ste dnoo dna! Zbog ovakvih Srba izdajnika koji gaze po svojima i dovode raznorazne ljude...fujj bre

Odgovori 26 1