SPEKTAKL U SANKT PETERBURGU: Rusi ODUŠEVILI "Delije", OGROMNA ČAST ukazana navijačima Zvezde i Srbiji! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.11.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne viđa svaki dan.

SPEKTAKL U SANKT PETERBURGU: Rusi ODUŠEVILI "Delije", OGROMNA ČAST ukazana navijačima Zvezde i Srbiji! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Navijači Crvene zvezde i Zenita

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Sankt Peterburgu poslednji meč u 2022. godini. Rival u prijateljskoj utakmici bio im je Zenit, a duel je završen pobedom Rusa rezultatom 3:1.

Miloš Milojević iskoristio je priliku da promeša karte i ukaže poverenje nekim fudbalerima koji nisu imali veću minutažu, a to je najbolje iskoristio Ibrahim Mustafa čijim je golom u 23. minut Zvezda povela sa 0:1.

Ovim rezultatom otišlo se na odmor, a u drugom delu Zenit je zablistao i golovima Aleks Sutormin je u 61, Aleksandra Erokhina u 67. i Gustava Mantuana u 74. minutu stigao do pobede od 3:1.

Zvezda je put Rusije otišla sa samo 17 igrača, a prvih 11 izgledalo je ovako:

 

 

Vasiljević - Gobeljić, Pankov, Milunović, Srnić - Mijailović, Krstičić - Katai, Ibrahim Mustafa, Prucev - Ben.

Pokazali su crveno-beli da i u kombinovanom sastavu mogu da pariraju kvalitetnom rivalu, a navijači oba tima položili su ispit sa desetkom.

Pred meč su navijači Zenita ukazali veliku čast Srbiji i Crvenoj zvezdi, te su uz pomoć "Delija" razvukli zastavu Srbije dugu 600 metara i nosili je sve do stadiona u Sankt Peterburgu.

Zaista, fenomenalan gest ruskih navijača koji su kasnije i na samom stadionu uz pomoć "Delija" napravili atmosferu za pamćenje.

Podsetimo, Crvena zvezda je godinu završila na prvom mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije sa deset bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading