PRELAZNI ROK POČINJE: Zvezda pikirala DVA ŠPICA!

Autor:

Sport

16.11.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će stići na Marakanu?

PRELAZNI ROK POČINJE: Zvezda pikirala DVA ŠPICA!

Foto: republika.rs

Delije sever

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su okončali godinu u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Četa Miloša Milojevića ima deset bodova prednosti u odnosu na Partizan i blizu je šampionske titule, u Kupu takođe može do trofeja, a jedina mrlja je učinak u Evropi.

Velike probleme mučili su crveno-beli sa napadačima ove sezone. Ohi je otišao, isto kao i Pavkov, došli su Kulibali koji se nije snašao i Pešić koji nije imao pravu podršku. Zbog toga se u Zvezdi već okreću prelaznom roku gde moraju da dovedu nekog napadača.

Prema pisanjima Mozzart sporta, dva pika su u opticaju.

Prvi je dobro poznato lice svim navijačima Zvezde - znanac iz letnjeg prelaznog roka Mateo Kasijera. Kolumbijac je bio na meti tima sa Marakane, ali je na kraju završio u Zenitu gde se nije najbolje snašao. 

Kasijera je šansu uglavnom dobijao sa klupe, odigrao 14 mečeva bez postignutog gola (636 minuta), dok je u Kupu Rusije dva puta pogađao mrežu Fakela. Kočnica u dolasku na Marakanu bio bi ugovor koji Kasijera ima sa Zenitom (do 2025. godine), ali je u opticaju eventualna pozajmica.

Drugi pik dolazi iz Obale Slonovače. Reprezentativac ove zemlje i član tima iz francuske Lige 2, Sent Etjena, Žan Filip Kraso. U pitanju je najbolji strelac ovog ranga takmičenja postigao je osam golova na 13 mečeva, a uživo ga je gledao i šef skauting službe Crvene zvezde, Marko Marin. 

Da li će do nekog od ova dva transfera doći, ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading