Doveli smo ga za NULA, a ponuda je bila MILION: Terzić govorio o odlasku napadača: Šta je trebalo da uradimo?

Autor: Vladimir Zogović

Sport

15.11.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otklonio je sve dileme

Doveli smo ga za NULA, a ponuda je bila MILION: Terzić govorio o odlasku napadača: Šta je trebalo da uradimo?

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o brojnim gorućim temama vezanim za klub sa Marakane.

Jedna od njih bio je i odlazak napadača, Ohija Omoidžuanfa.

- Ohi je bio kod nas prvih devet utakmica. Nije odigrao niti jedan jedini minut. Šta da radimo sa igračem na kog trener ne računa. Doveli smo ga za nula, dobili smo ponudu za njega milion evra. Mislim da bi bilo jako neodgovorno sa naše strane da ga ostavljamo u timu ako ga trener neće - otkrio je Zvezdan Terzić.

Republika

Foto: Starsport

Ohi Omoidžuanfo

 

Takođe, govorio je i o Osmanu Bukariju:

- On ima brzinu, tehniku, šut... Mora da promeni način igre! On ne koristi svoju brzinu, radi sve protiv svoje koristi. Ako se namesti kako treba, može da ispreskače sve svoje protivnike - pa se dotakao i Ibrahima Mustafe:

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

 

- Nije dobio neku šansu u kontinuitetu, a nije se ni profilisao kao igrač. Mi gledamo svaki trening i to što on ima od fizičkih predispozicija je neverovatno. U Superligi Ibrahim Mustafa ne može da pokaže sav svoj kvalitet, ali on je mlad igrač.

Istakao je i da je u planu sastanak sportskog sektora na kom će tema biti pojačanja:

- Imali smo sastanak i zaključak je da nam treba napadač. To je sigurno! Razmišljamo i o desnom beku, iako je tu Lazar Nikolić iz Javora. Treba da vidimo kako se razvijaju Azarov i Prucev, ali oni moraju da prođu pripreme. Ne bi trebalo da bude mnogo pojačanja, ali nemojte da se iznenadite ako bude tri ili četiri. Sa Motikom tek treba da obavimo razgovor, on je došao kao jedan od najtalentovanijih igrača Bajerna. Plaćen je 1.500.000 evra, hteli smo mentalitet Nemca sa srpskim pasošem. On negde mora da se zapita, ali on je dete. On je 2003. godište, ima pravo da igra za omladince! Slažem se da je morao da bude dominantniji - rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading