PROBLEM NA MARAKANI: Crvena zvezda ostaje bez KLJUČNOG igrača?

Autor:

Sport

15.11.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio veliki udarac za ambicije crveno-belih.

PROBLEM NA MARAKANI: Crvena zvezda ostaje bez KLJUČNOG igrača?

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

U Austriji su sve glasnije spekulacije da bi Aleksandar Dragović, austrijski reprezentativac koji trenutno igra za Crvenu Zvezdu, mogao da se vrati u bečku Austriju.

Dragović je kao fudbaler ponikao u dresu "Austrije", a 2011. je prešao u Bazel, zatim u Dinamo iz Kijeva, Leverkuzen, Lester, a onda u Crvenu Zvezdu.

Prema pojedinim navodima, Dragović je želja Austrije i pretpostavlja se da bi ponovo mogao da "zaduži" ljubičasti dres bečke ekipe.

Međutim, dodaju mediji, problem je što klupska kasa nije baš popunjena.

- Imali smo proteklih dana više sednica radnih tela i poznajem stanje na žiro računu. Može biti da neki igrači neće biti zadovoljni i da ćemo odlaskom osloboditi sredstva. Međutim, i dalje je problem napraviti velike korake - rekao je Manuel Ortlehner, sportski direktor za "Skaj".

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović je stub odbrane Crvene zvezde

Tako se očekuje transfer Čan Kelesa u Tursku, a Haris Tabaković bi mogao biti prosleđen drugoligašu "Austriji Lustenau".

Otvara se pitanje da li je i to dovoljno za mogući povratak Dragovića u redove Austrije.

I predsednik kluba Gerhard Kriš kaže da klub ima ekonomske probleme.

- Naravno da nam je učešće u međunarodnim takmičenjima pomoglo, ali finansijska nategnutost ostaje. To će nas pratiti još par godina. Veliki je izazov stabilnost dalje razvijati i klub postaviti na ekonomski stabilnije noge - naveo je on.

Podsećamo, Dragović ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine. U crveno-bele je stigao 2021. godine iz ekipe Bajera iz Leverkuzena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading