ZVEZDA OČIGLEDNO IMA NEKU POMOĆ: Petrić oštro o večitom rivalu: Nisam slep!

Autor:

Sport

16.11.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana govorio je o gorućoj temi.

ZVEZDA OČIGLEDNO IMA NEKU POMOĆ: Petrić oštro o večitom rivalu: Nisam slep!

Foto: Starsport

Gordan Petrić, trener FK Partizan

Ovogodišnja iskušenja u Mozzart Bet Superligi Srbije su završena.

Crvena zvezda ima deset bodova prednosti viška u odnosu na Partizan, te je veoma blizu šampionske titule.

Zvezdan Terzić je remizirao učinjeno u dosadašnjem toku sezone, a sada je to uradio i trener Partizana, Gordan Petrić.

Za ova tri meseca, ekipa niti smrdi niti miriše. Mislim da smo kogli višenu prvenstvu, izgubili smo 7 bodova. Pre svega 2 boda protiv Zvezde, dva protiv Javora i 3 protiv Spartaka. Kada se sve sagleda, morali smo bolje. Protiv Spartaka se osetio umor. Nezadovoljan sam jer smo mirali više bodova da uzmemo. U Evropi sko ostvarili cilj. Mogli smo da budemo prvi, ali nismo uspeli da izbegnemo taj prvi meč. U Kupu smo migli bolje, ali ušli smo u neku nervozu, igrači koji imaju dobru nogu su promašili četiri vezana penala. Ali generalno, zadovoljan sam što se tiče se Evrope, a nezadovoljan što se tiče prvenstva - rekao je Gordan Petrić, pa se posvetio predstojećem prelaznom roku:

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

 

- Nisu nam potrebna pojačanja samo za naredne mesece, nego za jun mesec, bez obzira koje evropsko takmičenje budemo igrali. Meni kao treneru je bitno da te igrače imam u januaru za jun mesec. Sada trenutno je možda potrebno da imam dva ili tri nova igrača, kako bi se ekipa osvežila i unela neka nova energija.Potrebno nam je više različitih igrača. Na sredini imamo nekoliko sporih igrača Fejsa, Traore, Natho, koji imaju svoju ulogu. Potrebno je i na bočnim pozicijama.

Dotakao se i mladih fudbalera:

- Ušli smo u ritam da moramo da dobijemo svaki meč. Mladi igrači traže šansu, ali nekada izgore u utakmici koja je takmičarska, puna fizike. Tu prednost su pre svega imali Belić i Baždar. Sve je proces, sigurno će svi mladi igrači dobiti šansu, a videćemo da li će to biti odmah u narednim mečevima i da ćemo spustiti tempo ili kasnije.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

 

Za kraj, govorio je i o gorućem problemu - suđenju u srpskom fudbalu:

- Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. U ovom trenutku Zvezda očigledno ima neku pomoć. Rekao sam to da učinimo sve da se ne posvađamo oko fudbala. Kao bivši igrač sam osetio da je se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio, to se vidi da s pomaže Zvezdi. I u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru. Sada u Surdulici ste svi videli. Da se to dešavali na nekom drugom nivou, Partizan bi smanjio bodovnu prednost. To je svima jasno. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti na strani Zvezde - zaključio je Petrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading