Terzić ŽESTOKO UDARIO po Partizanu i sudijama!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

15.11.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde imao je šta da kaže.

Terzić ŽESTOKO UDARIO po Partizanu i sudijama!

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

I ova sezona Mozzart Bet Superlige Srbije donela je puno diskutabilnih sudijskih odluka.

Ponovo su se mnogi žalili na suđenje, a generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, oštro je udario na Srđana Jovanovića i večitog rivala, Partizan:

- Danas je VAR soba važnija nego sudija, a pogledajte kad je sudija koji je pozvan nije ispoštovao. Srđan Jovanović je dobar sudija, ali ima lošu nameru prema Zvezdi. Kad on zovne, sudije neće da promene odluku. Izuzetno smo nezadovoljni delegiranjem. Čovek radi u Partizanu, dočekuje sudije, a njegov rođeni brat sudi Partizanu. I Filipović to ne zna. Mi kažemo 'Ne može Srđan Jovanović', zbog derbija. Mnogo puta je, nakon onog derbija, pokazao da nije dobronameran protiv Zvezde. Kako su oni izvukli onu crtu za poništen gol Bena u Kragujevcu... Mnogo puta smo ćutali jer smo bolji, kvalitetniji, moćniji... Ajde da ne budemo plačipi**e kao oni, ali kad su se oglasili tri puta u jednom danu - rekao je Terzić.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Tema su bili i izbori u FSS, kao i Nenad Bjeković:

Crvena zvezda je u izbornoj proceduri, oni su mislili da to tako može. Tako ne može, nije u redu, nije sportski, nije konkretno. Izašao je Zečević na konferenciju i rekao da 'Terzić nije izlazio iz njegove kancelarije'. To tražimo od Bjekovića, da dođe u našu kancelariju. Kroz interese Crvene zvezde mislimo i o interesima srpskog fudbala. Crvena zvezda je kroz rezultate donela klubovima Superlige 25 miliona evra. Jako smo pomogli srpski fudbal, da ne pričamo o koeficijentima i predstavnicima. Samo pogledajte koliko igrača u Superligi igra, a da ih je proizvela Crvena zvezda. Na kraju krajeva, Zvezda je najveći klub u Srbiji, bez obzira da li se to nekome sviđa - istakao je Terzić:

- Ne mogu da se preskaču Zvezda i Partizan kad se bira predsednik FSS. Mora da se ispoštuje neka procedura. Nedopustivo je da Nenad Bjeković godinu ipo dana bude vršilac dužnosti i nijednom ne dođe u Crvenu zvezdu po podršku. Da li bismo mi rekli ne? Verovatno. Ali, ne možemo da budemo potcenjeni kao najveći klub u Srbiji. Uradili smo šta je u našoj moći da odložimo izbor predsednika 15 dana pred Mundijal u Kataru. Mi želimo reprezentaciji sve najbolje, Eraković je tamo, uspeh bi pomogao i nama... Ali ajde da sačekamo, da vidimo ko može da vodi ovaj sistem. Da vidimo ko može da rešava probleme u srpskom fudbalu. Problemi su ogromni, gurnuti su pod tepih i ne mogu se rešavati bez Crvene zvezde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading