CRNO, DA CRNJE NE MOŽE! Ne mogu da pobede nikog - OSIM PARTIZANA!

Autor: Žarko Sokić

Sport

11.11.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humska je nekad bila bastion odakle je retko ko nosio bodove, ali je to vreme očigledno prošlo.

CRNO, DA CRNJE NE MOŽE! Ne mogu da pobede nikog - OSIM PARTIZANA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Nismo ni na polovini novembra, a trka za šampionsku titulu u Mozzart Bet Superligi Srbije skoro je pa gotova.

Posle novog kiksa Partizana, i to protiv Spartaka u Humskoj (0:1), Crvena zvezda otišla je na plus deset te je jednu ruku već stavila na pehar.

Stadion Partizana nekada je bio bastion, crno-beli su bili skoro pa nepobedivi u Humskoj, ali je to vreme prošlo. Jer kako drugačije objasniti sledeći podatak? 

Spartak je pre minimalne pobede protiv Partizana vezao čak 13 superligaških gostovanja na kojima nije slavio!

Na pobedu u gostima, u elitnom rangu srpskog fudbala, Subotičani su čekali od prvog marta i trijumfa protiv Proletera (0:3). U međuvremenu je prošlo osam i po meseci, a Spartak je tek četiri puta igrao nerešeno (Voždovac 1:1, Metalac 1:1, Mladost 1:1, Vojvodina 0:0) i čak devet puta izgubio (Metalac 2:0, Radnik 2:0, Mladost 2:1, Čukarički 2:0, Novi Pazar 2:0, Mladost GAT 1:0, Radnički Niš 3:0, Crvena zvezda 3:0 i Radnik 2:0).

Dakle, 13 utakmica, nula pobeda, četiri remija i devet poraza, uz gol razliku 4:22 i samo im Vojvodina na tih 13 mečeva nije dala gol! Sve do utakmice u Humskoj i minimalnog trijumfa.

Može se pričati o umoru, može se pričati o manjku kvaliteta, ali kada se sve sabere i oduzme - Partizan je izgubio bodove gde nije smeo i zbog toga će, vrlo verovatno, ostati i bez poslednje šanse da se umeša u borbu za titulu. Crno, da crnje ne može biti, a kao jedini spas ostaje proleće u Evropi i eventualno puštanje mlađih igrača na teren u nastavku sezone kako se i naredne takmičarske godine ne bi pevala ista pesma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading