PARTIZAN ŠAMPION SRBIJE, jer je najbolji tim u državi?

Autor:

Sport

04.11.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

PARTIZAN ŠAMPION SRBIJE, jer je najbolji tim u državi?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana tokom meča sa Kelnom

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, u razgovru za "Telegraf", poručio je da su crno-beli čitavoj Srbiji pokazali u četvrtak veče da su najbolji tim u zemlji:

- Kada smo izvukli grupu, niko nije verovao da možemo dalje, jer su Nica i Keln kvalitetom i budžetima procenjeni u pet najboljih timova u Ligi kongerencije, kao favoriti za samu završnicu. Verovali smo ipak samo mi u Partizanu, verovali u trenera Gordana Petrića i kvalitet igrača, samo mi je krivo što nismo prvi u grupi D, jer smo zaslužili posle svega prikazanog i taj benefit.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura

- Sa druge strane, ponosan sam i srećan što je tim pokazao kvalitet, dostojno reprezentovao klub sa jakim rivalima, savladavši dva puta Keln, igrajući ravnopravno sa skupim timom Nice i što ćemo na proleće biti jedini srpski predstavnik u Evropi, što nije mala stvar.

- Nije nama dodatna odgovornost to što ćemo biti jedini srpski predstavnik u Evropi, to je zapravo više svojevrsna poruka za neke ljude u našem fudbalu da konačno shvate da Partizan ima najbolji tim u Srbiji, da igra najbolji fudbal i da nas bez razloga kažnjavaju zbog izjava o sudijama. Jer, iznete su samo činjenice, istina koju je videla cela zemlja i koja, usled snimaka, jednostavno ne može da se sakrije. Partizan u Evropi ima respekt i poštovanje, ali ga nema u domaćoj ligi, gde očito vladaju neka druga pravila. Bili smo u teškoj situaciji letos, eliminisani iz Lige Evrope, omalovažavani su igrači, klub... Došao je potom Gordan Petrić i napravio pobednički tim, vratio veru fudbalerima i dokazao da mogu da se nose i sa daleko moćnijima i bogatijima. Danas svi uživaju, igrači, struka, mi u klubu, navijači i momci i Petrić su to apsolutno zaslužili. Svi oni imaju kvalitet da nose dres Partizana i nisu slučajno tu gde jesu - rekao je Vazura.

Partizan će u ponedeljak saznati rivala u šesnaestini finala Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Navijaci a ne profiteri

05.11.2022 12:01

More napolje ,POVEDI I VUCELU. LOPOVI I PROFITERI. UNISTILI STE NAM KLUB. DUG DO GUSE. MRS !