SVE JE JASNO! Penala za Partizan nije bilo, Zvezda zalužila crveni karton!

Autor:

Sport

31.10.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno.

SVE JE JASNO! Penala za Partizan nije bilo, Zvezda zalužila crveni karton!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Sporne detalje iz minulog kola Superlige Srbije je na "TV Arena sport" komentarisao nekadašnji sudija Zdravko Jokić.

Tema su bili, naravno, Crvena zvezda i Partizan koji su slavili u mečevima 17. kola.

Prva situacija - Lutovac je pao u kaznenom prostoru Nišlija:

- Nije bio penal, igrač Partizana udara u belu štucnu i taj pad nije bio iniciran od protivnika. Levom nogom udara protivnika i pada - nema kaznenog udarca- jasan je Jokić.

Po njegovoj oceni, sudija Minaković je bio u pravu i u drugoj situaciji, kada je Natho signalizirao igranje rukom protivničkog igrača u šesnaestercu Radničkog.

Republika

Foto: Youtube/Objektiv TV

Zdravko Jokić

- Trebalo je timski rad u ovom slučaju da se iskoristi. U drugom snimku vidimo da je u pitanju gornji deo ruke. Rame i gornji deo ruke. Dakle, ako je bila ruka, bio je onaj deo koji nije kažnjiv - objasnio je Jokić.

Sa utakmice Kolubara - Crvena zvezda izdvojena je situacija kada vezista Crvene zvezde Kings Kangva faulira Vukušića na ivici kaznenog prostora u 84. minutu meča, pri vođstvu Zvezde od 2:0.

- Izgleda mi tako da ga je faulirao. Igrač je imao kontrolu lopte i da nije bio fauliran, imao bi mogućnost da postigne pogodak. Imamo snimak da je ovaj šutirao, pa je došlo do kontakta. Ovde je sprečavanje očigledne prilike za postizanje pogotka. Kanga ga posle ruši. Igrač ide sam, nema protivničkih igrača ima kontrolu lopte. Odluka je trebalo da bude slobodni udarac i crveni karton - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading