IVANA BOOM SA NOVIM DEČKOM U MANASTIRU? Bivša Uraganka uhvaćenama u Tumanama sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić posetila je manastir Tumane.

IVANA BOOM SA NOVIM DEČKOM U MANASTIRU? Bivša Uraganka uhvaćenama u Tumanama sa nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Foto: Republika

Ivana Nikolić

Pevačica i nekadašnja članica grupe ''Hurricane'' Ivana Nikolić svoj privatni život trudi se da sačuva od očiju javnosti, naročito ljubavni život i emotivnog partnera.

Međutim, paparaco Republike ju je uhvatio u manastiru Tumane gde je provela današnji sunčani dan, a društvo joj je pravio dečko kog često možemo videti uz nju, javnosti je nepoznat, a kako su non stop zajedno, mnogi su posumnjali da se radi o novom dečku.

Njih dvoje su obišli svetinju, a kako je pored njih bilo još ljudi koji su posetili manastir, mnogi su želeli da se fotografišu sa Ivanom, što je ona prihvatila, dok ju je nepoznati mladić strpljivo čekao.

Da li je Ivani neko konačno uspeo da ukrade srce i da li je to upravo ovaj mladić, ili neko drugi, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Nikolićeva je bila u navodnoj vezi sa Adrejem Bajecom, doktorom i političarem, sa kojim je kako se navodilo i živela. Međutim, ljubav nije potrajala, a Ivana nije komentarisala navode ni da su zajedno, niti je govorila o raskidu. Inače, Bajec je pre nje bio u vezi sa pevačicom Editom Aradinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading