PRESEDAN: Partizan posle SRAMNOG kiksa UDARIO na Grobare! (FOTO)

Autor:

Sport

10.11.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele muke.

PRESEDAN: Partizan posle SRAMNOG kiksa UDARIO na Grobare! (FOTO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantan poraz na svom terenu od Spartaka iz Subotice rezultatom 1:0 u okviru zaostalog meča 7. kola Mozzart Superlige Srbije.

Novi neuspeh u domaćem prvenstvu dodatno je udaljio crno-bele od šampionske titule.

Partizan se odmah nakon poraz od Spartaka oglasio, ali ovog puta nije napao niti Zvezdu, niti sudije, niti savez, već sopstvene navijače.

Grobari su i ovog puta pali na ispitu, pošto su tribine protiv Spartaka bile jezivo prazne.

Parni valjak je na Instagramu podelio objavu nekadašnjeg direktora marketinga, a sada čoveka zaduženog za odnose sa UEFA, Predraga Vujovića.

Republika

Foto: instagram.com/fkpartizan

 

- Kada trener kaže da si preumoran, iscrpljen, bez neophodne svežine i to isti onaj trener sa istim onim igračima koji su pretrčali i razbili Keln, koji je prošao grupu sa Nicom i bundesligašem, kada momci koji daju sve od sebe dva puta nedeljno izgaraju i bore se, pošteno i do koske, izgube, što je NORMALNO, a njih gleda ispod 1500 navijača, šta bre i hoćemo više, a znamo okolnosti. I, šta sad, senzacionalizam!? Samo još jače treba voleti Partizan iz inata svima! - stoji u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading