BESAN, LJUT I RAZOČARAN: Sudije su nas pritiskale, nismo smeli Zvezdi da uzmemo bodove kao prošle sezone! Uvek igramo po 100 minuta protiv njih

Autor: Žarko Sokić

Sport

14.11.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže akter sporne situacije.

BESAN, LJUT I RAZOČARAN: Sudije su nas pritiskale, nismo smeli Zvezdi da uzmemo bodove kao prošle sezone! Uvek igramo po 100 minuta protiv njih

Foto: Starsport

Nemanja Subotić u duelu sa Nemanjom Milunovićem

Puno bure izazvala je utakmica koju su u Surdulici odigrali Radnik i Crvena zvezda.

Zvezda je, uz dosta muke, stigla do pobede golom Aleksandra Kataija u nadoknadi vremena.

Lukavom golu prethodila je odluka glavnog sudije ovog meča Nenada Minakovića. On je dosudio faul u opasnoj zoni i to posle pada Nemanje Milunovića. Defanzivac Zvezde loše je zahvatio loptu, u njegovoj blizini našao se igrač Radnika Nemanja Subotić, a Minaković je dosudio faul iz kog je Katai pogodio mrežu.

Usledila je reakcija Partizana na Tviteru, a brzo je stigao i odgovor Crvene zvezde te su se mreže usijale.

 

 

Nemanja Subotić, fudbaler tima iz Surdulice koji se našao u spornoj situaciji, u razgovoru za naš portal je oštrim rečima prokomentarisao ovu situaciju:

- U tom trenutku ni ja ni saigrači nismo mogli da verujemo da je svirao faul pošto kontakta nije bilo. Osetili smo pritisak od sudija u tim trenucima da smo očekivali kad će da sudi nešto za Zvezdu. Eto, baš iz tog prekida u 93. minutu je pao gol. Sudija je produžio utakmicu sedam minuta što nam se dešava svaki put kad igramo protiv Zvezde, uvek smo igrali po 100 minuta - rekao je Subotić, pa u dahu nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Radnik - Crvena zvezda

 

-  Prošle sezone smo namučili Zvezdu i bilo je dosta problema. To se desilo i ovaj put, ali ovaj put nismo izdržali. Mislim da faul sigurno ne bi bio sviran da smo igrali protiv neke druge ekipe, ali eto... Zvezda kao Zvezda i njihovi igrači kao njihovi igrači su navikli da na svaki kontakt vrište na sudiju i da padaju. Mogli ste da vidite i na ovoj utakmici, četiri puta su simulirali penal. Njima je verovatno rečeno da na svaki kontakt koji postoji i ne postoji padaju i vrište. To se desilo i sada, sudija je podlegao pritisku. Kako sam ja razumeo, VAR ne može da se gleda u toj situaciji kad je prekid, tako da VAR sudija nije mogao da reaguje, što se toga tiče nema šta da se doda.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Subotić u duelu sa Nemanjom Milunovićem

 

Radnik se ove sezone muči i nalazi se na poslednjem mestu Mozzart Bet Superlige Srbije sa samo osam osvojenih bodova. Subotić je dodao da su posle svega on i njegovi saigrači razočarani:

- Osećamo se loše jer smo odigrali poštenu utakmicu protiv šampiona Srbije i ekipe koja ima nenormalno veći budžet od nas. Borili smo se do samog kraja, u toj situaciji u kojoj se mi nalazimo, svaki bod nam je bitan i mogli smo da ga uzmemo. Šta da radimo, fudbal ide dalje, naše prvenstvo ide dalje, ali mislim da ovo nema smisla jer se dešava po ko zna koji put. Oni nisu dozvolili da se desi ono što se desilo prošle sezone kad smo im uzeli pet bodova. Očekivali smo pritisak i sve to, ali na kraju ostaje gorak ukus. Zvezdi na čast ide to što se desilo, a mi idemo dalje - zaključio je Nemanja Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Djoler56

14.11.2022 10:57

Zvezdi na čast, a Boga mi i vama !!! Sedam minuta produženo drugo poluvreme ?! A koliko je trajalo valjanje po terenu, čak i u zaustavnom vremenu, plus izmene igrača ? A što se tiče dosuđivanja " nepostojećih " prekršaja - potpuno ste u pravu. Čak i ono guranje Srnića rukama sa leđa u šesnajstercu nije ni postojao !!! Kada već komentarišete sporne situacije, unesite bar malo dozu objektivnost !!!

Djoler56

14.11.2022 12:45

Da li administratori objavljuju samo komentare koji im se sviđaju ?! Čak iako nisu uvredljivi !!!