U GLAVI SAMO ZVEZDA CRVENA! Iz Ljutice Bogdana ŽESTOKO ISPROZIVALI Partizan, pa ZAGRMELI - "Prvi smo tražili SMENU Filipovića"!

Autor:

Sport

13.11.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove prozivke Večitih rivala na kraju jesenjeg dela sezone.

U GLAVI SAMO ZVEZDA CRVENA! Iz Ljutice Bogdana ŽESTOKO ISPROZIVALI Partizan, pa ZAGRMELI - "Prvi smo tražili SMENU Filipovića"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u Surdulici

Novu veliku buru u srpskom fudbalu pokrenuo je prekršaj nad Milunovićem koji je u Surdulici dosudio sudija Minaković, a posle koga je Katai postigao maestralan pobedonosni gol iz slobodnog udarca.

DA LI JE BIO FAUL ZA ZVEZDU U SURDULICI? Raka Đurović odgovorio kao "IZ TOPA"!

Crveno-beli su nadigrali Radnik sa 2:1, a Partizan je odmah reagovao putem društvenih mreža, zatraživši smenu Dejana Filipvoića, prvog čoveka Sudijske komisije.

Iz Ljutice Bogdana su najpre "isprozivali" Večitog rivala, jer se bavi mečom na jugu Srbije dok traje okršaj crno-belih i Novog Pazara, a potom su podvukli da su "prvi tražili" Filipovićevu "glavu".

- U glavi samo Zvezda Crvena... Drago nam je kada i najveći rival na svom zvaničnom nalogu objavljuje kadrove sa Zvezdinih mečeva. Lepo je znati da smatraju da njihovi navijači treba da prate #fkcz i to u toku mečeva svog kluba. Inače, mi smo prvi... Istakli zahtev za smenu Filipovića - navedeno je na zvaničnom Tviter profilu aktuelnog šampiona naše zemlje.

 

 

Podsetimo da naš najtrofejniji klub "zimuje" sa deset bodova viška u odnosu na Partizan na tabeli Mozzart Superlige Srbije koja će biti nastavljena u februaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading