NIJE TREBALO OVAKO DA SE ZAVRŠI: Petrić RASTUŽIO "Grobare" na kraju jeseni!

Autor:

Sport

13.11.2022

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih poručio da su njegovi momci "premoreni" usled velikog broja utakmica tokom burne jesenje polusezone.

NIJE TREBALO OVAKO DA SE ZAVRŠI: Petrić RASTUŽIO "Grobare" na kraju jeseni!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Gordan Petrić, trener Partizana, izjavio je da mu je žao što se veliki broj njegovih izabranika povredio u finišu jesenje sezone zbog umora. Crno-beli su minimalnim rezultatom nadigrali Novi Pazar u Humskoj, a otpor gostiju slomio je rezervista Nemanja Jović golom u 72. minutu utakmice.

Uzeli smo tri boda. Bili smo bolji danas nego protiv Spartaka, šteta što nismo postigli neki pogodak u prvom poluvremenu. Žao mi je što su se igrači stvarno istrošili, povredio se Rikardo, prethodno Terzić i Traore na zagrevanju, došlo je do zamora materijala - počeo je strateg "Parnog valjka", a na pitanje da sumira svoj tromesečni boravak u Humskoj, nije želeo previše da govori.

DA LI JE BIO FAUL ZA ZVEZDU U SURDULICI? Raka Đurović odgovorio kao "IZ TOPA"!

- Ne bih sada puno pričao o tome, možda narednih dana, biće vremena za analizu. Ono što mogu reći, baš kao i pre tri meseca, sve je na igračima, oni su izneli sve ovo i ja mogu samo da im čestitam - podvukao je Gordan Petrić.

Partizan "zimuje" sa deset bodova minusa u odnosu na branioca titule Crvenu zvezdu, koja je ranije danas pogotkom Kataija u nadoknadi "izvukla" pobedu nad Radnikom u Surdulici (2:1).

Takmičenje u Mozzart Superligi Srbije biće nastavljeno u februaru kada crno-bele očekuje i dvomeč sa Šerifom u okviru plej-ofa Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
gučevac

16.11.2022 20:48

trener gospodin zvezdašsam ali njegova smirenost i ponašanje za primer drugim trenerima koji su pored aut linije cirkuzanti