Raka Đurović kao iz topa: Nije bilo prekršaja nad Milunovićem u Surdulici! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u poslednjem meču u 2022. godini ekipu Radnika u Surdulici sa 2:1.

Raka Đurović kao iz topa: Nije bilo prekršaja nad Milunovićem u Surdulici! (VIDEO)

Foto: Starsport

Raka Đurović

Zvezda je do trijumfa u 19. kolu tekućeg šampionata došla zahvaljući dvostrukom strelcu Aleksandru Kataiju, dok je jedini pogodak za domaće bio delo Miloša Spasića.

Aktuelni srpski šampion je do nova tri boda došao u sudijskoj nadoknadi drugog dela utakmice, golom Kataija iz "slobodnjaka", a prethodno je na 18 metara srušen štoper crveno-belih Nemanja Milunović.

Glavni arbitar na ovom meču, Nenad Minaković, ocenio je da je Milunović nepropisno zaustavljen, a Partizan je odmah po završetku meča postavio snimak ove situacije na svom zaničnom Tviter profilu - smatrajući da prekršaja nije bilo.

 

 

Naš poznati sudijski ekspert Radovan "Raka" Đurović u razgovoru za naš portal ocenio je da prekršaja nad Milunovićem nije bilo:

- Nema nikakvog kontakta, to se jasno vidi na usporenom snimku. Ne vidim gde se sudija nalazi, ali to je morao da vidi. Arbitru ovog ranga to ne sme da promakne, moraju o tome da vode računa. Možda je Filipović bio zaklonjen. Milunović je loše šutnuo, noga je krenula za loptom i pao je. Možda je sudiji to delovalo da je noga tako odletela zbog kontakta, stvarno ne mogu da tvrdim jer ne znam šta je on video. Ja se samo pitam šta je VAR radio, zašto to nije proveravano? Čemu nam on služi? Nažalost, ispostavlja se tačna moja tvrdnja da od VAR imamo više problema nego koristi - rekao je Đurović za naš portal, pa otišao još dalje u problematiku:

Republika

Foto: Starsport

Radovan Raka Đurović

- Nažalost, sve češće je prisutan strah od velikih klubova, pa još finiš utakmice, možda je to bio dodatni pritisak. Plašim se da će svaka utakmica Crvene zvezde i Partizana biti pod lupom, da će biti polemike ko je dobio privilegiju i pristrasnost sudija. Iz kola u kolo se za takve polemike daje povoda. Previše je previda za sudije elitnog ranga - kategoričan je bio Đurović.

Crvena zvezda je ovim trijumfom zadržala dvoscifrenu prednost u odnosu na Partizan i sa "lepim plusom" ide na zimski odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading