ATOMSKI FUDBAL: Zvezdara slavi - domaćin nakon dva jedanaesterca stigao na korak od jesenje titule! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ulici Ljubice Luković, na opštini Zvezdara, odigran je derbi jesenjg dela sezone u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

ATOMSKI FUDBAL: Zvezdara slavi - domaćin nakon dva jedanaesterca stigao na korak od jesenje titule! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ljubitelji fudbala u prestonici netrpljivo su očekivali susret između Zvezdare i Torlaka koji ne samo da je odlučivao o jesenjem šampionu trećeg stepena takmičenja, već je možda i najavio ko bi od ovih ekipa mogao narednog leta da se plasira u prvoligašku konkurenciju.

 

Domaćin već u 17. minutu stiže do prednosti. Nakon kornera, kapiten Torlaka Tošković je bespotrebno startovao nad jednim od igrača u zelenoj sportskoj opremi i dileme nije bilo, jdanaesterac. Precizan sa "bele tačke" bio je Filip Đorđević.

Minimalnom prednošću fudbalera Zvezdare otišlo se i na odmor.

U 56. minutu susreta viđena je akcija momaka iz Kumodraža koja se može svrstati u fudbalske udžbenike. Izgubio je Gusnić loptu na dvadesetak metara od gola Torlaka, Rakonjac je uputio precizan pedesetometarski pas ka Vukoviću koji je uposlio Jankovića kojem nije bilo teško da udarcem u gornji levi ugao golmana Zvezdare donese poravnanje rezultata i veliku radost igračima u ljubičastoj sportskoj opremi.

Činilo se da će derbi susret biti okončan podelom bodova, ali je u 85. minutu Vukićević uspeo da oduzme loptu Pražiću i krene sam ka golu Torlaka. Pražić ga je sa leđa oborio i dileme nije bilo. Novi jedanaestarac za domaću ekipu.

I ovoga puta precizan sa 11 metara bio je Filip Đorđević čime je postavljen i konačan rezultat ovog susreta: Zvezdara - Torlak 2:1 (1:0),

Nakon ovog trijumfa fudbaleri Zvezdare na liderskoj poziciji imaju tri boda više od drugoplasiranog Torlaka, a narednog vikenda u poslednjem jesenjem kolu gostuju u Obrenovcu, dok će Torlak na svom igralištu u Kumodražu odmeriti snage sa zemunskim Teleoptikom.

 

 

- Srpska liga Beograd, 14. kolo:

BASK TEK - Jedinstvo Stara Pazova 0:0

Ušće Novi Beograd - Prva Iskra Barič 2:1

Budućnost Dobanovci - BSK Borča 1:1

OFK Beograd - Studentski grad 4:0

Sinđelić - Zemun 0:0

Teleoptik - Brodarac 6:0

Borac Lazarevac - Radnički Obrenovac 0:2

OFK Zvezdara - Torlak 2:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading