DUPLA NULA NA VRAČARU: Očekivalo se mnogo više - golgeteri su već u zimskom snu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.11.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Vračaru se očekivalo više...

DUPLA NULA NA VRAČARU: Očekivalo se mnogo više - golgeteri su već u zimskom snu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Zemun

Jedan od zanimljivijih duela 14. kola Srpske lige Beograd odigran je danas na stadionu u Ulici Vojislava Ilića gde su snege odmerili domaći Sinđelić i ekipa iz Gornje Varoši.

 

Sa punim pravom obe ekipe i dalje pretenduju na najviši plasman u trećem rangu srpskog fudbala, pa je okečivano osvom susretu prisustvovalo oko 300 navijača.

Tokom prvog dela igre momci u crveno-belim dresovima bili su znatno agilniji, a u takvom odnosu snaga beleže se i tri izgledne prilike domaćih fudbalera. U 20. minutu Čokić je udarcem proverio budnost golmana Zemunaca koji je loptu sproveo u korner. Petnaest minuta kasnije, nakon udarca Spasića glavom lopta završava pored gola golmana Mitrovića, a isti igrač je u prvom minutu nadoknade vremena sam izašao pred golmana Gornjovarošana, ali je i ovoga puta golman gostiju bio na visini zadatka.

U uvodnim minutima drugog poluvremena Lazović se dva puta našao u izglednoj prilici, ali je ovoga puta golman Sinđelića Marković uspeo da sačuva svoju mrežu.

Do kraja susreta beležimo još dve izglednije prilike domaće ekipe, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Interesantno je napomenuti da je ovo bio treći duel Zemunaca u nizu koji je okončan podelom bodova bez postignutog gola, a isdentičan učinak ima i ekipa Sinđelića, ali u dva susreta.

 

U poslednjem jesenjem kolu koje je na programu narednog vikenda, Sinđelić gostuje u Staroj Pazovi ekipi Jedinstva, dok će Zemun na stadionu u Gornjoj Varoši dočekati lazarevački Borac.

 

Sinđelić - Zemun 0:0

Stadion: FK Sinđelić

Gledalaca: 300

Glavni sudija: Bura Marko; Pomoćne sudije: Miloš Rajković i Slobodan Tatomirović

Žuti kartoni: Mikić (Sinđelić), P. Stojanović i I. Stojanović (Zemun).

Sinđelić: Marković, Stošić, Milisavljević (Stojanović), Savić (Đurić), Milicanović, Radić, Kolarević, Mikić, Radman (Civrić), Spasić (Lakić), Čokić.

Zemun: V. Mitrović, P. Stojanović, Đalović, Jovanović (I. Stojanović), Simić (Dakić), N. Ristovski (Pantazis), Milošević (Vukić), Kiso, Lazović (Mikan), L. Ristovski, J. Mitrović.

- Srpska liga Beograd, 14. kolo:

BASK TEK - Jedinstvo Stara Pazova 0:0

Ušće Novi Beograd - Prva Iskra Barič 2:1

Budućnost Dobanovci - BSK Borča 1:1

OFK Beograd - Studentski grad 4:0

Sinđelić - Zemun 0:0

Teleoptik - Brodarac 6:0

Borac Lazarevac - Radnički Obrenovac - 13. novembar

OFK Zvezdara - Torlak - 13. novembar

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading