BITKA DO ISTREBLJENJA! Bivši šef ruskog vazduhoplovstva: Rusija da ide do kraja, ili mi ili oni

Autor:

Svet

13.11.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ratištu imamo egzistencijalni izbor – ili mi ili oni, tako da Rusija treba da ide do kraja, rekao je u intervjuu za RIA Novosti Dmitrij Rogozin, bivši šef Roskosmosa, koji se nalazi u zoni operacije.

BITKA DO ISTREBLJENJA! Bivši šef ruskog vazduhoplovstva: Rusija da ide do kraja, ili mi ili oni

Foto: Youtube printscreen

Dmitrij Rogozin, bivši šef ruskog vazduhoplovstva, navodi da je neophodno razumeti da je borba između Rusije i Ukrajine duga, kao i to da se protivnik Kremlja pripremao za sukob nekoliko godina „pumpajući mišiće oružanih snaga Ukrajine i nacionalnih bataljona“.

- Neprijatelj je veoma motivisan, budimo iskreni. A naši borci imaju najveću motivaciju... Neprijatelj se mora veoma ozbiljno proceniti... Ovo je egzistencijalni izbor za našu otadžbinu – ili mi ili oni. Danas se borimo u smrtonosnoj bitci sa žestokim neprijateljem koji dovodi u pitanje celokupno postojanje naše zemlje. Zato naša motivacija treba da bude takva – da idemo do kraja - rekao je Rogozin, prenosi Kurir.

On je dodao da je o tome ranije govorio komandant ruske grupe u zoni NVO, general armije Sergej Surovikin.

Bivši šef "Roskosmosa" smatra da u zonu SVO treba da idu ljudi koji znaju kako da spasu sebe i svog saborca, kao i oni koji „imaju neophodnu obuku ili imaju priliku da je dobiju", a apelovao je na dobrovoljce da se u što većem broju uključe i krenu na front.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading