WOLT UZ PICU DONOSI I DROGU! Ljudi, pazite se! Dostavljač poznate firme iza rešetaka zbog raznošenja opijata, firma "MUDRO" ĆUTI!

Autor:

Vesti

16.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko slučajno preko Wolta naručite dostavu hrane, budite spremni i na činjenicu da će vam je možda isporučiti diler droge, a da to i ne znate.

WOLT UZ PICU DONOSI I DROGU! Ljudi, pazite se! Dostavljač poznate firme iza rešetaka zbog raznošenja opijata, firma "MUDRO" ĆUTI!

Foto: Shutterstock

Naime, pre šest dana na Novom Beogradu sasvim slučajno uhapšen je Ivo M. (28) jer je, kako se sumnja, preprodavao narkotike, koje je skrivao u torbi ove popularne firme za dostavu hrane.

On je lišen slobode oko tri sata posle ponoći 10. novembra, kada su policajci kod njega pronašli 142 grama marihuane i jednu i po tabletu droge MDMA.

U desnom džepu pantalona koje je imao na sebi policija je pronašla 5 PVC kesica sa marihuanom, dok je u torbi skrivao još 58 PVC kesica iste droge i tablete MDMA. Na obližnjoj lokaciji u žbunju Ivo M. je skrivao još 12 PVC kesica sa marihuanom.

Republika je pokušala da stupi u kontakt sa firmom Wolt kako bi proverila da li je Ivo M. zaista njihov radnik i kako je došlo do toga da neko njihov logo i radnu torbu koristi za dilovanje droge, ali ova kompanija već drugi dan "mudro" ćuti.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Wolt dostava, droga

Trebalo bi naglasiti da nije prvi put da neko, nazivimo, resurse kompanije zloupotrebi za jednu ovako nezakonitu radnju, ali jeste prvi put da se firma, koja non-stop ističe svoj međunarodni renomea, na ove navode "napravi luda" i pridržava se onoga da "psi laju, a da karavani prolaze"! 

Napominjemo, da nije prvi put i da se Wolt i njegovi dostavljači u Srbiji pominju u negativnom kontekstu u javnosti. Naime, javnost je letos frapirala vest da je mladi dostavljač Wolta zloupotrebio svoj položaj i dograbio telefon devojke, kojoj je kasnije slao ljubavne poruke.

Za razliku od ovog slučaja, Wolt se tada brže bolje oglasio potencirajući svoju profesionalnost tvrdnjom da su radnika odmah otpustili jer je prekršio zakon o zaštiti podataka o ličnosti zloupotrebljavajući broj telefona devojke koji je mogao da koristi samo u svrhu obaveštenja o dostavi hrane.

Ako uporedimo ovaj slučaj, sa poslednjim kada im je dostavljač uhvaćen sa drogom, jasno je da bi sada reakcija trebala da bude jasnija i glasnije. Međutim, Wolt se odlučio da ovaj put zaćuti. Zašto!?

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading