NOVAK SLOMIO I RUBLJOVA U TORINU! Đoković iskoristio svoje šanse i stigao do polufinala Završnog mastersa! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.11.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković zabeležio je drugu pobedu u TorinU!

NOVAK SLOMIO I RUBLJOVA U TORINU! Đoković iskoristio svoje šanse i stigao do polufinala Završnog mastersa! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Đoković je nadigrao Rusa Andreja Rubljova rezultatom 2:0, a po setovima je bilo 6:4, 6:1.

 

 

Osvajač 21 Grend slem titule je, na taj način, izborio svoje 11. polufinale završnih turnira.

Nole je meč prelomio u završnici prvog perioda igre, kada je iskoristio prvu brejk, a ujedno i set loptu za 1:0. Od tada je na terenu postojao samo jedan igrač, Srbin je napravio još dva brejka, rivalu nije dozvolio nijedan, a drugi set mu je pripao sa ubedljivih 6:1.

U poslednjem kolu grupne faze Završnog mastersa čeka nas pravi klasik, Đoković će se sastati sa bivšim svetskim brojem 1, Danilom Medvedevim, dok će Rubljov protiv Cicipasa potražiti put do polufinala.

Tok meča mogli ste da pratite uživo na našem portalu.

Đoković - Rubljov 6:4, 6:1

6:1 - Kraj meča, novo slavlje Novaka i sada je na pragu polufinala!

5:1 - Srbin je došao do "duplog brejka" i sada je na korak od drugog trijumfa u Torinu!

4:1 - Zadržao je Đoković gotovo perfektan učinak na prvi servis, od starta meča izgubio je samo jedan takav poen, Rus bez šanse!

3:1 - Rubljov se konačno "upisao" u drugom setu, ponovo je imao poteškoća, ali je smanjio zaostatak na "minus dva".

3:0 - Srbin je lako potvrdio brejk, ruski as kao da polako gubi živce...

2:0 - Kakav gem! Uprkos nizu odličnih servisa, Rus je pretrpeo brejk zahvaljujući činjenici da je Nole namestio nišanske sprave i "gospodari" razmenama! Andrej mu je pomogao velikom greškom pri smeču, Novak je sada u idealnoj situaciji!

1:0 - Novak je, na krilima vođstva, poveo i u drugom intervalu igre. Rubljov je vodio sa 30:15, ali je izgubio tri poena u nizu.

Nole je prvi period igre rešio u svoju korist sa 6:4!

 

 

6:4 - Zadrhtala je ruka Andreju - Novak je iskoristio prvu set loptu za 1:0! Srbin je dobio šansu da oduzme servis ruskom asu, igralo se na razliku, što je on oberučke iskoristio!

5:4 - Uspešan "čelendž" imao je ruski teniser, Nole je morao da servira drugi servis na 15:15, ali je od tada "dodao gas" i nanizao tri poena za još jedno vođstvo.

4:4 - Poveo je Rus sa 40:0, zatim je odservirao duplu grešku, izgubio je tri vezana poena, ali ga to nije omelo da još jednom izjednači rezultat u prvom periodu meča.

 

 

4:3 - Osvajač 21 Grend slem titule je nastavio sa sigurnom igrom, Rubljov je zapretio na 15:15 odličnim udarcem iz forhenda, ali je Novaku ponovo pomogao servis, koji mu je danas najjače oružje.

3:3 - Srbinu su pripala dva poena, ali je Rubljov zahvaljujući dobrim servisima kontrolisao tok šestog gema, na polovini prvog seta još uvek je egal.

3:2 - Đoković je zaređao sa "bombastičnim" servisima, upisao je već šest as udaraca i ponovo vodi u "gradu Fijata".

2:2 - Maestralan forhend viner pogodio je srpski as pri taostatku od 30:0, ali su potom usledila dva neodbranjiva servisa rivala, bez brejka posle četiri gema.

2:1 - Nole je takođe došao do gema bez izgubljenog poena, obojica tenisera su miljama daleko od brejk lopte na startu susreta.

1:1 - Uzvratio je Rus na sjajan način. Gem sa nulom i izjednačenje u Torinu!

1:0 - Rutinski početak Novaka, osvojio je prvi servis gem sa dva asa, Rubljov je osvojio tek jedan poen.

Prvi na servisu je srpski teniser.

Počeo je susret u Torinu!

14:05 - Igrači su izašli na teren, uskoro počinje meč u Torinu.

Đoković i Rubljov će odigrati treći međusobni meč, a rezultat je poravnat - 1:1. Nole je slavio pršole godine, upravo u Torinu, dok je Rus odneo pobedu na Dorćolu u finalu beogradskog turnira i to bez izgubljenog gema u trećem setu - 6:0.

Obojica su na trijumfalan način započeli takmičenje u "gradu Fijata". Đoković je bio bolji od Cicipasa, dok je Rubljev u tri seta savladao sunarodnika Danila Medvedeva. Stoga, pobednik današnjeg susreta doći će na korak od plasmana u polufinale, gde gotovo izvesno neće biti Španca Rafaela Nadala.

Tok duela čiji početak je zakazan za 14 časova možete pratiti uživo na našem portalu, dok je okršaj Medvedev - Cicipas zakazan za 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading